marcone Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Stie cineva unde se pot cumpara niste coliere de 50mm diamentru pentru imbinarile de pe traiectul galeriilor de evacuare? Caut ceva solid si rezistent la temperatura sa inlocuiesc ce am acum pe V-Strom. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 Stie cineva unde se pot cumpara niste coliere de 50mm diamentru pentru imbinarile de pe traiectul galeriilor de evacuare?Caut ceva solid si rezistent la temperatura sa inlocuiesc ce am acum pe V-Strom. ceva solid si rezistent gasesti la piese auto, coliere de espament dacia diesel, eu am folosit asa ceva la kawa, vezi ca is 2 marimi 37 si 50 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sharky66 Postat Aprilie 26, 2011 Share Postat Aprilie 26, 2011 un prieten a avut ne voie de asa ceva si i-am facut rost de coliere de prindere pentru tevi si conducte metalice de motor turbojet de 737, si omul e multumit.. de sigur, nu toata lumea are acces la fabrici de avioane... dar ca idee gasesti la orice magazin de piese auto... mai ales la magazine de piese dacia. Iti recomand sa bagi si putin cauciuc (subtire ~1mm) intre colier si teava (daca nu au colierele deja pe ele), ca altfel, la strangere, s-ar putea sa zgarie si in timp sa rugineasca (putin ce-i drept) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XorX Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 cauciuc pe colierul tobei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate