mohawk Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 salutare! imi poate spune cineva.., ceva despre ducati 748(dupa 2000). daca are vre-o hiba notabila , consum, intretinere etc. orice este binevenit. multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shztecker Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 ... pretul e hiba cea mai mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duc Postat Octombrie 18, 2006 Share Postat Octombrie 18, 2006 748 are acelasi motor ca si 749, 749dark, 749 s, si din ce stiu nu prea are hibe...... doar la cilindrul din fata are probleme cu bobina dar se poate schimba, aia de pe 748 are mufa langa bobina si mai intra apa..... dar se poate pune bobina de 2005 cu cablu direct si mufa mai departe de bobina..... in rest nu ar trebui sa aiba probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mohawk Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 atunci e bine , ca de 749 am auzit..... numa' de bine , numai ca nu-mi place cum arata (mai exact fata ,care mi se pare ca-i din categoria "take it or leave it"....ori iti place ori nu!) ...dar ce sa-i faci ,gusturile nu se discuta. Cat despre pret ,asta e ... "scump dom'le scump" ....dar macar ai o motocicleta cu design-nu' infuentat de Tamburini ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boco Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Am avut 748 din 1998. E ok. Fara mari probleme. Toate care au fost, au fost cauzate de persoana mea. Fara intentie, doar nestiinta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate