Lutzifer Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 (editat) Cu ocazia zilei de 1.Mai.2011, mai exact pe data de 30.Aprilie – 1.Mai am fost plecati intr-o excursie cu motoarele la COTA ZERO (Limita dintre judetele Arad si Hunedoara) Mai multe poze gasiti pe BLOG! Sambata dimineata la ora 9:00 a fost intalnirea si plecarea din Arad. Ne-am adunat intr-un final (sau mai bine zis am ramas) 4 motoare si 6 persoane. Eu cu Silvia cu TransALP, Atti cu TranALP, Calin cu TransALP si Paul cu Patri cu Pegaso. Am mers pe Valea Muresului 100 km pana dupa Ilia unde am facut stanga 20 km prin localitatile/satuletele Petris, Corbesti, Rosia Noua, Obarsia si de acolo am urcat putin pana in varf de deal unde am campat. Chiar pe urcare ne-am intalnit cu grupul, cei de la Veniti Cu Noi. Ne-am sincronizat bine si am ajuns deodata cu ei sus pe la ora 12:00 Cum am ajuns sus, ne-am pus pe treaba: pe despachetat motoarele de bagaje, de facut cortul, am mancat ceva, am pregatit rucsacul de tura si pe cand sa plecam cu grupul la plimbare ce sa vezi? Ne-a “lovit” o lene, si asa n-am mai avut nici un chef de umblat pe dealuri vreo 6 ore bune, plus ca pe cer s-au format niste nori de ploaie de toata frumusetea care ne asteptau. Asa ca am hotarat sa stam prin zona corturilor si sa lenevim. Doar Calin a plecat cu ei pe tura, Atti s-a culcat, eu cu Silvia si Paul cu Patri am plecat la o plimbarica scurta in zona pana la locul unde este trecut ca fiind limita de judete dintre Arad si Hunedoara. Acolo am cautat fiecare dupa putin semnal sa putem suna acasa la parinti sa le mai dam vesti despre noi si am revenit la corturi. Spre seara a pregatit lumea terenul de volei, Kalman si inca cativa au muncit la confectionarea si proiectarea fileului. Dupa ce totul a fost gata ne-am pus pe treaba si am jucat pana cand nu am mai vazut. Am vazut in premiera si cum se sparge o minge de volei . A crapat “pielea” in aer, a iesit besica dupa care a fost POC! Dupa volei am mers putin sa belim ochii la proiectia cu diapozitive din excursii mai vechi ale domnului Marius Terchila. Ziua de Sambata a cam fost la final, asa ca ne-am bagat in corturi si am tras un somn. Unii am dormit mai bine, alti mai putin bine… sau mai prost Duminica dimineata ne-am trezit pe la 8:00, ne-am uitat “pe geam” si am vazut ca este inorat dar inca nu ploua pe cum prognozau la meteo cu doua zile inainte. Atunci am decis sa ne miscam si sa adunam lucrurile sa putem pleca pana nu incepe ploaia. Asta am si facut, la ora 11:00 am plecat, dar de data asta am trecut dealul la Vata de Jos. Am dat de o portiune cu noroaie de vreo 200-300 m, dar nu a fost foarte grav… am prins noi zone si mai urate. Dupa vreo 10 km am dat de asfalt foarte fain, drum ingust prin satulete, fain de tot. Am venit pe ruta Varfurile-Gurahont-Ineu-Pancota-Siria-Arad. Din Pancota a inceput sa picure foarte incet… asa a tinut-o pana la intrare in Arad unde a picurat putin mai tare, sau a plouat slab. Pe la ora 14:00 am fost acasa bine mersi! A fost o excursie frumoasa, a fost shod ca nu am fost pe traseu cu grupul, ma bucur ca am avut din nou dreptate cu vremea si ca nu ne-a plouat. Tot timpu trebuie sa risti in prinvinta vremii, ca de cele mai multe ori e pe dos fata de ce prognozeaza astia… realitate a demonstrat-o de prea multe ori deja. SlideShow FOTO/VIDEO Editat Mai 2, 2011 de Lutzifer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 2, 2011 Share Postat Mai 2, 2011 Am mers pe Valea Muresului 100 km pana dupa Ilia unde am facut stanga 20 km prin localitatile/satuletele Petris, Corbesti, Rosia Noua, Obarsia si de acolo am urcat putin pana in varf de deal unde am campat. Felicitari pentru tura si pentru poze! O singura remarca: drumul respectiv (DJ 707, zis si "drumul regelui") se desprinde din DN7 intre Ilteu si Zam, nu dupa Ilia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 2, 2011 Autor Share Postat Mai 2, 2011 Felicitari pentru tura si pentru poze! O singura remarca: drumul respectiv (DJ 707, zis si "drumul regelui") se desprinde din DN7 intre Ilteu si Zam, nu dupa Ilia. Da, asa este... mersi ca m-ai corectat! Din neatentie am incurcat borcanele Mersi si de aprecieri... pun si slideshow-ul FOTO/VIDEO si inca cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 2, 2011 Autor Share Postat Mai 2, 2011 Felicitari pentru tura si pentru poze! O singura remarca: drumul respectiv (DJ 707, zis si "drumul regelui") se desprinde din DN7 intre Ilteu si Zam, nu dupa Ilia. Da, asa este... mersi ca m-ai corectat! Din neatentie am incurcat borcanele Mersi si de aprecieri... pun si slideshow-ul FOTO/VIDEO si inca cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 19, 2011 Autor Share Postat Mai 19, 2011 Felicitari pentru tura si pentru poze! O singura remarca: drumul respectiv (DJ 707, zis si "drumul regelui") se desprinde din DN7 intre Ilteu si Zam, nu dupa Ilia. Da, asa este... mersi ca m-ai corectat! Din neatentie am incurcat borcanele Mersi si de aprecieri... pun si slideshow-ul FOTO/VIDEO si inca cateva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate