Radu46 Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 VREAU SA IL VAD CUM REZISTA DUPA O VARA DE FORJA, CA EU AM UN AMIC CU O APRILIA RS DE 125 CARE IA FACUT NUMAI PROBLEME SI A LUAT-O DE NOUA. 3 SEGMENTARI SI UN AMBREIAJ SCHIMBAT IN MAI PUTIN DE 10000 DE KM. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 VREAU SA IL VAD CUM REZISTA DUPA O VARA DE FORJA, CA EU AM UN AMIC CU O APRILIA RS DE 125 CARE IA FACUT NUMAI PROBLEME SI A LUAT-O DE NOUA. 3 SEGMENTARI SI UN AMBREIAJ SCHIMBAT IN MAI PUTIN DE 10000 DE KM. o sa iti spun la nu ce s-a intamplat cu el...deocamdata vine iarna.....tre sa-i fac si rodajul...mai e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 VREAU SA IL VAD CUM REZISTA DUPA O VARA DE FORJA, CA EU AM UN AMIC CU O APRILIA RS DE 125 CARE IA FACUT NUMAI PROBLEME SI A LUAT-O DE NOUA. 3 SEGMENTARI SI UN AMBREIAJ SCHIMBAT IN MAI PUTIN DE 10000 DE KM. un motor te tzine atat timp cat ai grija de el daca-tzi batzi joc de el, normal ca schmbi zeci de mii de piese intr-un interval scurt :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 un motor te tzine atat timp cat ai grija de el daca-tzi batzi joc de el, normal ca schmbi zeci de mii de piese intr-un interval scurt :crack: cauciucul cred ca o sa-l schimb des de la burnout...in rest.....am grija de el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 cauciucul cred ca o sa-l schimb des de la burnout...in rest.....am grija de el de la burn o sa schimbi curea, role si placutele de la ambreiaj. eu la rannerul de 180 am si rupt un ambreiaj de la burn. dar recunosc e tare cool burn-ul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 (editat) de la burn o sa schimbi curea, role si placutele de la ambreiaj. eu la rannerul de 180 am si rupt un ambreiaj de la burn. dar recunosc e tare cool burn-ul. placute de ambreiaj ??? scuterele au placute ca si motocicletele mari ??? ambreiajul centrifugal este cu placute ? Editat Octombrie 24, 2006 de Snake Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 24, 2006 Autor Share Postat Octombrie 24, 2006 placute de ambreiaj ??? scuterele au placute ca si motocicletele mari ??? ambreiajul centrifugal este cu placute ? Nici eu nu stiam de placute la ambreiaj?Runnerul are asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 In sfarsit mi-a venit si mie scuterul....poze in topicul "POZE CU SCUTERELE NOASTRE" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 deci po sa-l inchid p-asta? ca te-ai cam lamurit??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 deci po sa-l inchid p-asta? ca te-ai cam lamurit??? da.. dar daca e cazul il redeschizi ok? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 e marfa rau sr-ul tau,sa-l porti sanatos si sa te duca cati mai multi kilometri si mai ales acu cu iarna iti doresc asfalt uscat:P si mie imi vine cam de Craciun un JetForce TSDI din Germania de abia astept Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinALN Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 e marfa rau sr-ul tau,sa-l porti sanatos si sa te duca cati mai multi kilometri si mai ales acu cu iarna iti doresc asfalt uscat:P si mie imi vine cam de Craciun un JetForce TSDI din Germania de abia astept Nu mai vrei Tzr sau Rs? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46Rossi Postat Octombrie 26, 2006 Autor Share Postat Octombrie 26, 2006 e marfa rau sr-ul tau,sa-l porti sanatos si sa te duca cati mai multi kilometri si mai ales acu cu iarna iti doresc asfalt uscat:P si mie imi vine cam de Craciun un JetForce TSDI din Germania de abia astept Merci....si eu sper sa nu schimb nik la el....asfalt uscat si salutari cu farul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RauL_z3u07 Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 Nu mai vrei Tzr sau Rs? Rs nu am vrut niciodata,TZR pana acu nu a gasit in Berlin in magazin,daca o sa gaseasca o sa imi iau,dar a gasit JetForce TSDI care imi place foarte mult.oricum TZR ramane pe primu loc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2006 Share Postat Octombrie 26, 2006 da.. dar daca e cazul il redeschizi ok? datzi PM daca vretzi sa fie redeschis!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate