danielc Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Salutare fratilor....este cineva dispus sa ia un pasager la sfarsitul saptamanii???? Echipamentul il am complet. Platesc jumatate din pretul combustibilului... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduristul Postat Mai 4, 2011 Share Postat Mai 4, 2011 Daca nu esti vreo bunaciune cu tzatze mari nu cred ca te ia careva.Nu e nicio placere sa iei pasager,mai ales de sex masculin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Mai 5, 2011 Autor Share Postat Mai 5, 2011 Daca nu esti vreo bunaciune cu tzatze mari nu cred ca te ia careva.Nu e nicio placere sa iei pasager,mai ales de sex masculin. Cu tot respectul,dar te contrazic...am mai fost intr-o iesire cu baietii de aici "/index.php?showtopic=651505"...... Eu consider ca daca nu incerc nu reusesc chiar daca nu am tzatze sau mai stiu eu ce Promit k daca reusesc sa ies pun poze pe forum...nu e bine sa fii negativist. Respect Nimic,nimic???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 QUOTE (Enduristul @ May 4 2011, 07:28 PM) Daca nu esti vreo bunaciune cu tzatze mari nu cred ca te ia careva.Nu e nicio placere sa iei pasager,mai ales de sex masculin. Cu tot respectul,dar te contrazic...am mai fost intr-o iesire cu baietii de aici "/index.php?showtopic=651505"...... Eu consider ca daca nu incerc nu reusesc chiar daca nu am tzatze sau mai stiu eu ce Promit k daca reusesc sa ies pun poze pe forum...nu e bine sa fii negativist. Respect Nimic,nimic???? salutare om bun nui baga an seama daca viata se rezuma doar la tate si poponeata e vai de noi deocamdata nu a srcis nimeni nimic o zi buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Mai 6, 2011 Autor Share Postat Mai 6, 2011 Pompiliu...fiecare cu valorile lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 Pompiliu...fiecare cu valorile lui sau cu VISELE .... NEINPLINITE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danielc Postat Mai 6, 2011 Autor Share Postat Mai 6, 2011 sau cu VISELE .... NEINPLINITE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mario MT 03 Postat Mai 6, 2011 Share Postat Mai 6, 2011 (editat) Barbat pe motocicleta : cool. Femeie pe motocicleta : niiice. Barbat + femeie pe motocicleta : nice. Femeie + femeie pe motocicleta : a dream come true ! Barbat + barbat pe motocicleta : gay (cu mici exceptii). La fiecare franare mai brusca conducatorul motocicletei o sa iti simta ... podoabele ... pe fundul lui, ceea ce nu e tocmai placut (poate nu pentru toti ... ). Eu pana acum am carat numai persoane de sex feminin, adica : sotia (binenteles),soacra, mama, sora, vecina(ele), etc Editat Mai 6, 2011 de Mario MT 03 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate