MOTOSAPIENS Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Intrunire MOTO SAPIENS 3-5 IUNIE 2011 Cu ocazia implinirii unui an de la infiintarea clubului Moto Sapiens, va invitam sa petrecem 3 zile de chef, voie buna si distractie in DR.TR.SEVERIN – BALOTESTI - Baza de Agrement . Este prima intrunire din zona de S-V a Romaniei, o zona deosebita pe care va asteptam sa o descoperiti! Va propunem pe scurt : -concerte : AIM JIMBOLIA; SANCTUAR TIMISOARA; MADICINE BAND SERBIA; - Parada ; - Stunt ride LEMON BIKERS; - concursuri inedite si alte surprize Pt orice alte informatii va stam la dispozitie pe www.motosapines.ro sau contact info@motosapiens.ro si pe site-urile de profil. RESPECT ! MOTO SAPIENS Ne cerem scuze pentru marimea posterului initial. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
partizan Postat Mai 8, 2011 Share Postat Mai 8, 2011 Cum se ajunge la Balotesti: din Dr. Tr. Severin, pe drumul 67 (spre Motru – Tg. Jiu) se merge 7 km, iar la iesire din Halanga se face la stanga spre Schitul Topolnitei inca 7 km. Centrul de agrement Balotesti dispune de locuri de cort, casute cu 2 paturi, strand, dusuri. Pentru rezervari casute puteti suna la: 02523422561 sau 0742220494. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Pentru cei care nu stiu sa ajunga,mai postez inca un site unde se pot ghida: http://travelingluck....html#local_map Or sa urmeze si pozele pentru a va face o idee cat mai clara la ce sa va asteptati acolo. Nmai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ACHIMOTO Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 FREE BIKERS va fi acolo , sa isi ajute fratii la prima lor grea incercare !!! GARANTAT va iesiii o mega petrecere in STIL MOTO.... a la Moto Sapiens !!! Cu RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 (editat) Facem tot posibilul sa ne vedem cu totii la Drobeta.! Editat Mai 10, 2011 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Mai 11, 2011 Share Postat Mai 11, 2011 CATEVA POZE DIN LOCATIE GASITI AICI : /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/page__st__10 SEE yA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 12, 2011 Share Postat Mai 12, 2011 Suna bine, sunt din severin, mutat in timisoara, cred ca o sa particip si eu la prima intrunire moto organizata de orasul meu natal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 Te asteptam!!!!!! Un mic spot care se va difuza pe KISS FM.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 16, 2011 Share Postat Mai 16, 2011 (editat) . primiti si scuteristi??? vreau sa il conving si pe tata sa vina pe malovat au mai facut ceva la drum??? stiu ca anul trecut era sa ajung voios pe aratura din cauza unui sleau .. Editat Mai 16, 2011 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 (editat) primiti si scuteristi??? vreau sa il conving si pe tata sa vina pe malovat au mai facut ceva la drum??? stiu ca anul trecut era sa ajung voios pe aratura din cauza unui sleau .. Chiar daca vii cu bicicleta,esti binevenit,contand mai mult sa iti doresti si sa-ti placa motociclismul,distractia si muzica rock! Bada munca de lamurire cu tata si hai!! Editat Mai 17, 2011 de tuning Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Chiar daca vii cu bicicleta,esti binevenit,contand mai mult sa iti doresti si sa-ti placa motociclismul,distractia si muzica rock! Bada munca de lamurire cu tata si hai!! mah... te dilisi???ce bicla ce motociclism/rok??? nu mai tii minte berile de anul trecut de la rasnov sau nu stii cine e in spatele pseudonimului??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 ))))) te tachinam si eu putin....aveti grija sa nu va mai pierdeti telefoanele ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 21, 2011 Share Postat Mai 21, 2011 ce e linistea asta aici ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealien Postat Mai 22, 2011 Share Postat Mai 22, 2011 SE PREGATESC OAMENII DE CHEF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 ce e linistea asta aici ?? Eu am fost la Cluj si ma resimt putin:))..in rest ,dupa cateva discutii cu baietii din tara,interesul este si multi vor sa descopere zona noastra... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 23, 2011 Share Postat Mai 23, 2011 (editat) Eu am fost la Cluj si ma resimt putin:))..in rest ,dupa cateva discutii cu baietii din tara,interesul este si multi vor sa descopere zona noastra... pai sa vina sa descopere , zona este fantastica o multime de locuri faine de vazut , oameni de nota 10 .. si tot asa eu unu abia astept sa ajung Editat Mai 23, 2011 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Florin bea bere ??? sau doar a facut cinste ??? mai multe detalii despre eveniment la /index.php?/topic/661045-intrunire-moto-sapiens-dr-tr-severin/ A.M.R. 9 ZILE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Cred ca bausi tu prea mult ca nu esti coerent deloc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Cred ca bausi tu prea mult ca nu esti coerent deloc ) .. ce se;ntampla hic... deci care va sa zica fratele linici..aa licini.. licinius are dreptate ... e de o coerenta ...pfuai... hic. adevaru' e ca dai si tu o bere?? chiar daca zici ca nu.. aa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 .. ce se;ntampla hic... deci care va sa zica fratele linici..aa licini.. licinius are dreptate ... e de o coerenta ...pfuai... hic. adevaru' e ca dai si tu o bere?? chiar daca zici ca nu.. aa... Dau mai dau ca e destula! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Intrunire MOTO SAPIENS 3-5 IUNIE 2011 Cu ocazia implinirii unui an de la infiintarea clubului Moto Sapiens, va invitam sa petrecem 3 zile de chef, voie buna si distractie in DR.TR.SEVERIN – BALOTESTI - Baza de Agrement . Este prima intrunire din zona de S-V a Romaniei, o zona deosebita pe care va asteptam sa o descoperiti! Va propunem pe scurt : -concerte : AIM JIMBOLIA; SANCTUAR TIMISOARA; MADICINE BAND SERBIA; - Parada ; - Stunt ride LEMON BIKERS; - concursuri inedite si alte surprize Pt orice alte informatii va stam la dispozitie pe www.motosapines.ro sau contact info@motosapiens.ro si pe site-urile de profil. RESPECT ! MOTO SAPIENS Ne cerem scuze pentru marimea posterului initial. nu e prima intalnire din zona S-V (Caras-Severiunu face parte din S-V si are 2 intalniri moto Garnic si Resita), poate prima intalnire moto din Drobeta Turnu Severin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 (editat) nu e prima intalnire din zona S-V (Caras-Severiunu face parte din S-V si are 2 intalniri moto Garnic si Resita), poate prima intalnire moto din Drobeta Turnu Severin ei nu fi rau, astea din caras severin is mai la vest asa..., mai spre timisoara fara sa isc o polemica dar, daca te uiti pe forum la "comunitati moto regionale " o sa constati ca " turnu-severin e in zona "muntenia oltenia .." iar caras severin e in "banat" si cum anuntul facut de baietii de la motosapiens este facut pe acest forum , mi se pare firesc sa fie trecut asa. Editat Mai 24, 2011 de tiranspider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
licinius Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 ei nu fi rau, astea din caras severin is mai la vest asa..., mai spre timisoara fara sa isc o polemica dar, daca te uiti pe forum la "comunitati moto regionale " o sa constati ca " turnu-severin e in zona "muntenia oltenia .." iar caras severin e in "banat" si cum anuntul facut de baietii de la motosapiens este facut pe acest forum , mi se pare firesc sa fie trecut asa. RESPECT ! Oricum daca am gresit cu ceva ne cerem scuze, nu a fost intentionat IDEEA ESTE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hadiadrian Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 nu doream sa zic cu rautate... imi cer scuze daca asa s-a interpretat....mult succes la intanire si la cat mai multe pe viitor.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuning Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 nu doream sa zic cu rautate... imi cer scuze daca asa s-a interpretat....mult succes la intanire si la cat mai multe pe viitor.... Deci te asteptam...drumul sigur il stii,asa ca cel putin este un pretext sa faci o tura pe motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate