Sari la conținut

KENAZ

Super Membru
  • Număr conținut

    542
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de KENAZ

  1. Cica se pot schimba: https://www.vtxcafe.com/threads/changing-s-rims-to-r-wheels.52697/#post-635352
  2. Sunt la al 3-lea chopper/cruiser, 500 cc, 800 cc, si acum 1300 cc. Nu critic celelalte modele de motociclete pentru ca am mers doar putin pe ele. Ideea este ca daca te atrage acest gen de motocicleta, atunci acest gen de motocicleta trebuie sa-l cumperi, oricum in cativa ani o sa il schimbi, si atunci vei decide daca mergi pe acelasi model, sau schimbi.
  3. Salut. Adauga te rog si intrunirea Road Runners: https://www.facebook.com/events/3202567726682625/?acontext={"event_action_history"%3A[{"mechanism"%3A"search_results"%2C"surface"%3A"search"}]%2C"ref_notif_type"%3Anull}
  4. Salut. Erau prea galagioase, le-am schimbat deja cu unele stoc, dar cu gauri date in ele, suna chiar bine acum! Si poate este doar o impresie, dar parca merge mai bine... Cele care erau pe el cred ca sunt Hard Krome Big Straights, nu scrie nimic pe ele dar astea arata la fel. O sa le scot la vanzare.
  5. Salut. Am cativa colegi care au facut cu Paul si au fost multumiti.
  6. Anul acesta ne revedem în aceiași locație, Baile Calacea. Muzica rock va suna în boxele DJ-ului până dimineață, burnout-ul este pregătit iar ceaunele și grătarul asteaptă să ne satisfacă poftele culinare. De asemenea, puteți să vă relaxați în bazinul cu apă caldă, sau să vă răcoriți in cel cu apă rece. Toți prietenii și motocicliștii sunt bineveniți și vor fi așteptați cu un shot de tărie la intrare.
  7. Are cineva tobele stoc de vanzare de la VTX1300C?
  8. In 3 septembrie se tine intrunirea moto a clubului Road Runners Timisoara MF in incinta strandului termal din Calacea. Vor urma detalii.
  9. In 3 septembrie se tine intrunirea moto a clubului Road Runners Timisoara MF in incinta strandului termal din Calacea. Vor urma detalii.
  10. Salut, M-am alaturat familiei VTX 1300 \m/
  11. Tata a avut unul, eram fascinat de el. De fiecare data ma bucur sa vad unul functional. Felicitari!
  12. https://www.facebook.com/events/387069146478775/?acontext={"event_action_history"%3A[{"mechanism"%3A"calendar_tab_event"%2C"surface"%3A"bookmark_calendar"}]%2C"ref_notif_type"%3Anull}
  13. Vino să îi cunoști pe oamenii din spatele căștilor! Sâmbătă 18 Septembrie, începând cu orele 11.00 membrii Comunității Moto din Județul Timiș, în colaborare cu Consiliul Județean Timiș, te invită la Muzeul Satului Bănățean Timișoara pentru un Bikers Picnic. Detalii pe pagina evenimentului.
  14. Super, asa o sa fac! Multumesc pentru raspuns. Nu demult am schimbat furtunul, deci am experienta cu umplutul instalatiei
  15. Salut, Pentru ca cateodata se aude putin cum freaca placutele pe disc in mers m-am decis sa vad despre ce este vorba. Am scos pistonasele etrierului cat am putut de mult fara sa iasa de tot, le-am curatat cat am putut de bine si am pus totul la loc. Ce am observat este ca unul dintre pistonase iesea mult mai repede cand trageam de frana (de fapt pana nu ajungea sa impinga in placuta celalalt nu iesea deloc), dupa curatare s-a diminuat problema dar tot este acolo. Ma gandesc sa scot pistonasele de tot afara, sa le curat bine si sa schimb garniturile. Intrebare: sunt greu de bagat inapoi, imi trebuie scule speciale? E ceva ce pot face acasa sau mai bine sa platesc un service moto? Multumesc!
  16. Salut, Deocamdata suntem optimisti, in functie de cum se "da drumul la viata" o sa anuntam ce se modifica la conditiile de participare. Sa ne vedem cu bine! Vad ca deja este in lista
  17. Primul tatuaj, la 1 minut dupa terminare si dupa 1 an si doua luni.
  18. Salut. Caut sa cumpar inaltatoare pentru ghidon de 1 inch grosime, sa fie cat mai scurte. Vand ghidon ape de 14 inch inaltime, 1 inch grosime la prinderi.
  19. Se pare ca virusul ne-a pus frana... Ne vedem anul viitor!
  20. KENAZ

    Bursa locala - Timisoara

    Salut, Vand geaca de piele Louis cu protectii soft la coate si umeri + buzunar pentru protectie spate. Este marimea 40/M. Pret: 120 lei Vand manusi moto Hein Gericke marimea M Pret: 50 lei Tel: 0740608770 Multumesc!
  21. Salut, Daca nu ne pune virusul frana de tot, ne intalnim in 05.09.2020 la Calacea, langa Timisoara! Detalii vor urma, in functie de cum evolueaza covidu... \m/
×
×
  • Creează nouă...