septimiu JFK Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 esentialul pe scurt ""REC-UP!itulare Adunarea vineri dimineata pe 29 aprilie, incepand cu 8:30, in ultimul Petrom de pe Sos. Pantelimon inainte de iesirea din Buc, PLECAREA LA 9:00! Traseu: Bucuresti - Fundulea - Lehliu - Dragalina - Fetesti - A2 - Cernavoda - Constanta - Mangalia - Vama Veche Opriri: 1. Drajna (Popasul Drumetului sau ceva de genu'), 2. Dupa coborarea de pe A2 si iesim din Cernavoda, 3. Constanta. Viteza/Regim: in localitatile pustii gen "Florica" viteza e 70-80, scade la 50 daca e aglomerat sau politie. Inafara localitatilor: intre 90 si 120, se merge in zig zag, calm, easy riding, fara figuri, fara baasini, fara wheelie si roti in gura. Cine e invitat: oricine vrea sa vina atat cat poate respecta 'regulile' de mai sus. Nu conteaza tipul mobrei, conteaza omu'. Atasat: traseul+ eventuala ocolire a podului avariat si locul de intalnire, locul de campare si cum am prefera sa ne asezam toti motoristii care vin in vama indiferent de traseu si ora venirii(adica tabara motociclistica) PRTICIPANTI: 1. MotoRocker (Bandit 600N) - cort 2. Zeppelina (Honda CB 500) - cort cu ala de mai sus 3. Iulian (Yamaha Virago 750) - cort gripat cobza 3. Septimiu (GSR600) - cazare 4. Alexandra (Monster 400) - cazare 5. Radu (Transalp) - cort? 6. Sergiu (Hornet carenat) - cort? 7. Kawasakiman (Gixxer 1000) - cort? 8. THC (F650) - cort 9. Fra'su cu fra'sa (KTM SM) - cort 10.Unguru' (ZZR 600) - cort sau camping 11.Paduraru' (XT600) - cort sau camping 12.Marlyin (Hornet) - ? prins la munca 12.Danutzu (CB500) - cort? 13.Pretenu' nr. 1 al lu' Danutzu - cort? 14.Pretenu' nr.2 al lu' Danutzu - cort? 15.Versattu (SV650) - cort? 16.danutu m (Hayabusa) - cort 17.cristi_bg (Fazer600) - cazare 18.LordGrec (Bandit) - cort (ca la cort sta barbatii adevarati si barbatii adevarati are Suzuki Bandit) 19. Pretenu' lu' LordGrec(manz) - cort 20. dark tranquillity - Dragstar - cort ........fasbuc: 21. Dan (Hornet carenat) 22. Filippasager 23. Mihaela 24. Alexia 24. Alexandru Ionutpasager + inca 11 maybe"" A fost super plimbare, ceva ploaie intre Fetesti si Constanta dar gasca a fost perfecta Vama mai este inca acceptabila si de aceea la anul tot acelasi drum o sa facem ....oricum incetul cu incetu se transforma in VamaIA 3filmulete, No. 1, 2 & 3 primul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Fain slideshow-ul... vad ca ai filmat cu GoPro normal, wide. De cat timp il ai? Esti multumit de el? Poti sa imi spui cateva impresii despre el? Si eu stau zilele astea pe ganduri sa achizionez unu second ca nou ii destul de scump si nu imi permit. De ala HD sa nici nu vorbim PS: faina iesirea baga continuarea... ce multi ati fost! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 Frumos, din pacate vremea nu prea a tinut cu voi..Nu mi-a placut faza de la minutul 11:26, in rest ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lutzifer Postat Mai 9, 2011 Share Postat Mai 9, 2011 vad ca ai filmat cu GoPro normal, wide. N-am fost eu atent... acuma m-am uitat la titlu si am vazut ca defapt e X170 Drift Cam. Filmeaza fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
septimiu JFK Postat Mai 10, 2011 Autor Share Postat Mai 10, 2011 N-am fost eu atent... acuma m-am uitat la titlu si am vazut ca defapt e X170 Drift Cam. Filmeaza fain! camera este achizitionata de 2saptamani de la ei: http://www.actioncamera.ro/produs/47/X170-Drift-Innovation-/detalii.html deocamdata nu prea stiu eu sa o setez bine, dar ea e super la cei 650 de lei DC INTERESEAZA PE CAREVA O VAND CA VREAU CEVA MAI SCUMP o dau cu 100lei mai ieftin (a fost folosita in 2 drumetii in cele 2 saptm de cand o am) toate cele 3linkuri in caz ca nu le-ati gasit: 1: vezi sus 2: 3: calitatile mele de incepator-amator se vad in calitatea imaginilor si in modul in care au fost ele editate ... asa ca nu criticati camera si nici cameramanul asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 10, 2011 Share Postat Mai 10, 2011 foarte frumos, intr-adevar faza de la 11:26 e bulina rosie. poate urmatoarele iesiri de genul asta ma alatur si eu, pana acum credit 0 si moto nu-i pusa la punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate