Sari la conținut

dan_pustan

Membru
  • Număr conținut

    354
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    dan_pustan

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2010
  • Motocicleta
    hornet de vanzare

Informații profil

  • Motociclete detinute
    yamaha tw 200, suzuki gs500, Honda Transalp, Honda CBR 929, Honda Hornet

Vizitatori Recenți Profil

1.443 citiri profil

dan_pustan's Achievements

  1. Salut! daca aveti anvelope moto de offroad pe care doriti sa le aruncati, as avea eu nevoie de ele. Nu le voi folosi pentru moto, de aceea nu ma intereseaza uzura, dot, dimensiune, marca etc. pentru zona Bucuresti - Ilfov as putea sa trec sa le si culeg. multumesc! Anuntul este pentru un prieten care poate fi gasit la numarul de telefon : 0764 219 616. Zi buna!
  2. Salut! Caut bloc lumini partea stanga pentru Honda 929. daca ma poate ajuta cineva astept mesaj in privat. SH sau nou. multumesc!
  3. Actualizare numar telefon 0731411565 ITP AUTO MOTO SECTOR 2.
  4. Salut! Oprind pe o strada din zona Andronache - Colentina - Bucuresti ( cu treaba) m-a abordat nea Nelu intrebandu-ma de cand e motocicleta pe care o conduc, ce stie sa faca etc... El mesterea la un MZ ( vezi poza) pentru inima lui. M-a rugat sa postez pe internet ca vinde si el un atas de motocicleta " Duna" ( eu nu am auzit de Duna) si ca vrea 1000 lei pe el. ii lipseste aripa rotii pentru ca au furat-o fierarii maronii ( cica era din nu stiu ce material). In rest e intreg. eu i-am facut poze si am zis ca-l ajut cu asta, de ce nu. Nu stiu daca e scump sau nu, nu stiu exact in ce stare se prezinta, Nu stiu detalii, dar las numarul lui de telefon si daca doreste cineva poate vorbi direct cu el. Am pus poze cu motoreta la care lucra el, si poze cu atasul care statea cumva in picioare in garajul lui intr-un colt. Nu am stat la poze artistice ca nu avea rost. Pentru detalii 0734 963 334 Nelu.
  5. Salut! am nevoie de furca si roata fata pentru un BMW Dakar. daca ma poate ajuta cineva cu asa ceva astept mesaj pe privat. multumesc!
  6. » Post actualizat in 19 Jan 2017 09:36 Actualizare, ITP moto 90 lei RON telefon 0771.418.315 Daniel Soseaua Andronache 183 Bucuresti sector 2. program 9:00 - 19:30 luni-vineri 9:00 - 13:30 sambata
  7. Motociclistul accidentat este un prieten de al meu. Circula cu viteza legala, NU pe sinele de tramvai, iar masina a iesit de pe straduta cu intentia de a trece peste sinele de tramvai. Motociclistul a sarit peste motocicleta care s-a infipt in masina. S-a ales cu fractura la picior. Vinovatul a fost stabilit ca fiind soferul masinii. Multumiri pentru sustinere si poze. Atentie la neatenti!
  8. Motociclistul accidentat este un prieten de al meu. Circula cu viteza legala, NU pe sinele de tramvai, iar masina a iesit de pe straduta cu intentia de a trece peste sinele de tramvai. Motociclistul a sarit peste motocicleta care s-a infipt in masina. S-a ales cu fractura la picior. Vinovatul a fost stabilit ca fiind soferul masinii. Multumiri pentru sustinere si poze. Atentie la neatenti!
  9. Aprilia Pegaso de vanzare : /index.php?/topic/737927-se-vinde-aprilia-pegaso-650-1999-1300e/ sau http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-aprilia-pegaso-din-1999-623376.html
  10. salutare! am nevoie de un buson de rezervor pentru Dakar, daca are cineva sau ma poate indruma...astept raspuns. multumesc!
  11. 34 Dan_pustan +pasager ...adaugat de pe telefon 35 petre p. + pasager36 viorel m + pasager 35 petre p. + pasager36 viorel m + pasager
  12. Toti am spus ca "mie nu mi se poate intampla" pana cand s-a intamplat. Pai cam ce ai facut tu (spitale, politie) ai facut bine. Nu ai scapat chiar asa usor, fractura e fractura chiar daca e la degetul mic (doare si aia). Pacat si cu motorul, mai bine se indoia furca, asa o sa ai bataie de cap cu el sa-l vinzi pe piese sau mai stiu eu cum. Insanatosire grabnica!
×
×
  • Creează nouă...