jozsika Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Stie cineva ceva de un accident de azi 19.10.2006, dupamasa pe Pipera-Tunari, in dreptul lui Porsche Romania. Ma suna nevasta-mea disperata: -"Esti OK?" -"Da femeie, ce ai?" -"Un choper negru pe jos in fata la Porsche! Circulatie blocata... Salvare..." (Motivul ei de ingrijorare, am un VTX1300 negru, si stam in zona) La cat stie a despre motoare, zicea ca pare a fi un idiot iesit din parcare de la Porsche, si care a ignorat motociclistul care venea pe Pipera-Tunari Deci stie cineva ce sa intamplat? Sper sa fie doar fier indoit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Mmm...din primele informatii furate de pe unde s-a putut se pare ca motociclistul nu are nimic. Se pare ca nici nu s-ar fi dus la spital. Despre fier, nush ce s-ar fi putut intampla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Eu am fost sunat miercuri la arc de ei (am inteles ca era un chopperas de 400). Imi cereau relatii despre un mijloc de transport moto. Din pacate cele 2 masini dacia papuc nu erau disponibile (una plina oki cu material in pipera si una in service) Toma stiu ca a mai cautat ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexLau_81 Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Eu am fost sunat miercuri la arc de ei (am inteles ca era un chopperas de 400). Imi cereau relatii despre un mijloc de transport moto. Din pacate cele 2 masini dacia papuc nu erau disponibile (una plina oki cu material in pipera si una in service) Toma stiu ca a mai cautat ceva. E Adevarat ce zici man ceea ce inseamna ca au fost 2 accidente Unul miercuri 18.10.2006 pe DN1 chiar inainte de podul de la Otopeni - motociclistul e ok dar are nevoie de sprijin moral pt k se gandeste serios sa se lase. Pt mobra inca se mai cauta transport...momentan e adapostita la un diler auto in apropierea loculul accidentului deci nu'i problema. Al doilea accident se pare joi 19.10.2006, dupamasa pe Pipera-Tunari, in dreptul lui Porsche Romania:disappointed: din cate citesc intzeleg k omu' e ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate