Bigfoot Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Salut, Eu maine doresc sa fac o plimbare pana la BV pe Cheia. M-am uitat la meteo, vremea e OK,o sa fie putin innorat in zona Brasovului. Propun ca loc de intalnire pentru eventuali doritori,MOL-ul de la intrarea in Otopeni,ora 9. Numai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 14, 2011 Share Postat Mai 14, 2011 Daca iar dai pe la grota miresei da un semn:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Mai 14, 2011 Autor Share Postat Mai 14, 2011 S-a facut. Nu stiu,o sa ma adaptez pe parcurs. Tu ce faci? Esti in zona cu moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Mai 15, 2011 Share Postat Mai 15, 2011 S-a facut. Nu stiu,o sa ma adaptez pe parcurs. Tu ce faci? Esti in zona cu moto? Da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate