Jump to content

Dirt Bike Zone numarul 10


Recommended Posts

A apărut ediția cu numărul zece a primei reviste moto online, Dirt Bike Zone. De această dată, publicația se concentrează asupra tinerelor talente din motociclismul off-road din România, de care, din fericire, nu ducem lipsă. Pentru că la doar unsprezece ani este primul pilot român pe podiumul Campionatului European de Motocros, Robert Krisztian Tompa Âşi-a câÂştigat locul pe coperta Dirt Bike Zone. Rămânând aproximativ în aceeaÂşi categorie de vârstă, DragoÂş Lula ne spune cine sunt tinerele talente ale enduroului, într-un amplu story, dedicat unor promițători enduriÂşti care merită atenția noastră.

 

Pentru că au început competițiile, în acest număr puteți citi despre etapa de motocros de la Prundu, alături de etapa inaugurală a campionatului de enduro, desfăÂşurată la ZărneÂşti. Fotografii spectaculoase din mijlocul acțiunii Âşi poveÂşti pe măsură, ca de obicei! Pentru că redacția Dirt Bike Zone este pasionată de rally-raid, în revistă puteți un material în exclusivitate despre Rally Camp Oltenia, tabăra de rally raid organizată de Dracones Rhabon, alături de Alain Duclos.

 

Nu am încheiat acest capitol, deoarece v-am pregătit un story savuros care-l are în prim plan pe Cătălin “Jumba” Mităceschu, pilotul clubului Adventure Ride clasându-se pe locul 61 din aproape 200 de concurenți la ediția din acest a Tuareg Rallye!

 

Nu în ultimul rând, pentru cei pasionați de tehnică, Dirt Bike Zone a pregătit un articol despre singurul producător de motociclete off-road cu tracțiune integrală, Christini.

 

post-7121-0-62304900-1305556457_thumb.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...