Fix Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 stie cineva cum se scoate geamul oglinzii la modelul acesta?binenteles fara a o sparge..multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Se incalzeste plasticul si se baga o surubelnita/cutit cu varful ff subtire pe margine. La mine una a iesit asa, una s-a spart deci mare grija De ce vrei sa scoti oglinda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Mai 17, 2011 Autor Share Postat Mai 17, 2011 ca sa o mai strang..se lasa in mers.. am rezolvat...am folosit 3 cutite cu lama subtire...geamul e lipit de o talpa cu banda dublu adeziva..trebuie bagat cu grija un cutit si dezlipita acea banda...obligatoriu de pe talpa...apoi se desface talpica se strange piulita...si pt siguranta se pune o picatura de superglue pe filet..sa nu se mai desfaca..optional asta..la montaj am folosit putin prenadez pt a lipi geamul de talpica..bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 Bravo inseamna ca ai avut loc destul. La mine era bagata exact sub marginea aia de plastic, nu era nici un talpic ci statea fixata intr-un sant pe margine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 ca sa lipiti inapoi oglinzile in rama, daca nu aveti obiectul de care trebuie sa se prinda cu banda dublu adeziva ce lipici folositi? Ceva pe baza de silicon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fix Postat Mai 17, 2011 Autor Share Postat Mai 17, 2011 (editat) banzai..asta e alt model chiar daca arata la fel..nu are santz,tocmai de aceea e lipita sticla cu banda dublu adeziva.. robertd...poti sa dai cu putin prenadez in santul din carcasa astfel garnitura si geamul vor sta fixe.. Editat Mai 17, 2011 de fara roti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 17, 2011 Share Postat Mai 17, 2011 banzai..asta e alt model chiar daca arata la fel..nu are santz,tocmai de aceea e lipita sticla cu banda dublu adeziva.. Am inteles, motivam de ce am procedat eu altfel. @Robert: Cu plasticul usor incalzit, apesi pe margini si dupa bagi fortat oglinda. Dar la fel grija ca o poti sparge. Cat de usor crapa scarbele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate