Sari la conținut

robertd

Super Membru
  • Număr conținut

    896
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robertd

  1. robertd

    BURSA LOCALA

    Recomand transalpu, iar la pretu asta e chilipir. L-am invidiat intotdeauna pe Ciprian pentru ce frumusete are in posesie.
  2. Yup. Sezonul trecut am avut Karoo3 si am fost relativ multumit, singurul lucru care m-a deranjat foarte tare la Karoo-uri a fost ca derapau lateral datorita profilului, fix cand imi era lumea mai draga ( urcari pe pietris fin // noroi // albie de rau ). Acum sa vedem cu tkc80-urile, la prima parere ma simt un pic ciudat cu ele, se simte diferit mobra, iar acum cat sunt noi derapeaza spatele in draci.
  3. Eu am reusit in sfarist sa-mi repar bitza, si urmeaza sa vin cu ea saptamana asta sau urmatoare Ambreiaj nou, anvelope, bujii, ulei, lant, sinc carburi, filtre de toate felurile, oglinzi etc... Singurul lucru care ramane e distributia care tzacane un pic, insa sper sa ma tina anul asta . Mai trebuie inmatriculata pe numele meu insa m-au programat abia la sfarsitul lui mai .
  4. Eu n-am mai zis nimic pentru ca inca nu mi-am scos mobra din service, schimbat anvelope, ambreiaj, kit de lant, bujii, releu de incarcare, sinc carburi etc, mai trebuie doar sa o inmatriculez and I'm good to go. In vreo 2-3 saptamani voi iesi si eu cu voi .
  5. Apai sa ne hotaram cand o fi sa facem un grup inchis pe facebook, sa postam iesiri, si tot tacamul. Looking forward spre drumuri noi. Imi aduc si eu motorul in 2-3 saptamani sper.
  6. Salutare ! Este cineva din Bucuresti interesat de adventure touring, plimbari touring cu valente offroad ? Intreb deoarece sunt recent mutat in Bucuresti si nu stiu nici un offroadist. Preferinte personale legat de plimbari: mers cat mai putin posibil pe asfalt, daca e nevoie in general cu 110-120 max, enduro peisajistic soft- medium ( camp, urcari, forestiere, drumuri de taf, etc, nu ma dau inapoi de la un pic de noroi sau cand drumul devine mai naspa, insa nu-l caut in mod deosebit). pus o poza cu angrenajul vechi, si una cu cel nou .
  7. Donez doua anvelope Michelin Sirac 90/90-21 ( mai merge vreo 4000 km cred ) si 120/90-17 ( din cate retin nu mai are multa carne ) si un kit de lant 15 - 38 ( sau 16-38) provenit de pe un transalp xl600, kitul de lant e in stare buna, daca nu e ruginit mers in jur de 5000 k cu el, il schimb pentru ca nu stiu cine a crezut ca-i o idee buna sa puna o foaie asa mica pe spate. Valabil cam intr-o saptamana, doua. Contact pe pm Prioritate are cineva din Iasi.
  8. robertd

    Donatii in Iasi

    Donez doua anvelope Michelin Sirac 90/90-21 ( mai merge vreo 4000 km cred ) si 120/90-17 ( din cate retin nu mai are multa carne ) si un kit de lant 15 - 38 ( sau 16-38) provenit de pe un transalp xl600, kitul de lant e in stare buna, daca nu e ruginit mers in jur de 5000 k cu el, il schimb pentru ca nu stiu cine a crezut ca-i o idee buna sa puna o foaie asa mica pe spate. Valabil cam intr-o saptamana, doua. Contact pe pm
  9. Marcel, dupa postul tau, sunt sigur ca voi merge la Urse.
  10. Salutare, este vreo domnisoara sau doamna motociclista sau pasagera ce ar binevoi sa ii permita domnisoarei mele sa probeze un Combinezon 2 bucati Dainese Avro sau Alpinestars stella ? Inaltime ~174 cm. Locatia: Bucuresti/ Iasi + venim si in Ploiesti, Brasov, etc daca ne ajutati. Multumim.
  11. robertd

    Identificare dobitoc

    Acum realizez ca erai cu trike-ul. Nasol sa fii in situatia asta, e momentul sa-ti montezi lumini suplimentare (proiectoare) .
  12. Sunt tare curiis ce specificatii va avea. Poate scoate si honda o mini africa twin
  13. Subscriu pentru profesionalismul si bunavointa celor de la Madras, daca am avut vreodata ceva de reprosat, sau nu mi-a convenit pentru ca am eu pitici pe creier, baietii au rezolvat intr-un timp cat mai scurt, de cele mai multe ori in avantajul meu ( desi foarte rar am avut ocazia sa nu-mi placa ceva, asta pe 3 motoare diferite, dealungul anilor). Asa ca din punctul meu de vedere, daca stii sa dai "Buna ziua !" si nu te duci cu o atitudine de jmeker, oamenii sunt foarte binevoitori si ascultatari la dorintele tale. Asadar, recomand Madras. Tin sa specific ca nu sunt platit, nu primesc foloase necuvenite si nu am o relatie decat strict service - client, neutra cu dansii.
  14. Tot adventure e si asta, dupa ce o inmatriculez, am sa fac ce facea Mihai mai demult cu DRZ-ul . Va lipseste un scout in echipa doar.
  15. robertd

    Service Moto Iasi

    Stickerele originale sunt foarte subtiri, iar lacul este polisat sa scaoata denivelarea de la atickere (multiple straturi de lac), o motocicleta revopsuta va avea de regula stickerele un pic in relief, sub lac. O motocicleta prost vopsita va avea stickerele puse pe deasupra lacului. Motivele vopsirii sunt multiple.
  16. Nu ma pricep deloc la electronica ( si multi zic ca nici la mecanica), dar daca transalpu poate sa functioneze foarte bine cu o bujie pe cilindru, as trage concluzia ca scantaiea la perechea de bujii per cilindru e simultana.
  17. Sincer eram de parere ca experienta mea scurta nu este relevanta vreunui viitor posesor de ktm, si ca o parere mult mai obiectiva ar trebuie sa vina de la posesori ce au bagat vreo cateva mii de km, dar hai ca dau copy-paste.
  18. Dapai omule, nu am mers decat foarte putin pe ea. Suspensii foarte ok pt o mobra de adventure, nu am mers pe prea multe capre ca sa compar cu alea, cuplu cat sa nu-ti trebuiasca altceva for a lifetime, instant power wheelies, ciclistica interesanta, se simte ca o bicicleta pe steroizi, dar unghiul de bracare pare a fi mai mic ca la o mobra normala, dar daca stii sa faci 8-uri stranse nu-i nici o problema. Seaua era schimbatavsi foarte comoda, ghidonul un pic prea jos fata de cum imi place mie. A dracului de inalta, abia ajung jos, s-ar putea sa am probleme la pus cricul in pozitii ciudate (pe deal).
  19. @ jean: dapai fix parerea aia pertinenta cu plusuri si minusuri o cautam eu. La ktm ma sperie mult povestile de groaza cu motoare foootote la 10k km, axe cu came schimbate, etc, ca un parbriz, un suport spate, o sea mai confortabila se pot pune.
×
×
  • Creează nouă...