Krysu Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 tocmai am aflat acum cateva minute ca a fost un accident destul de urat in Pajura...din pacate nu mi s-a spus ce nr avea motorul sau ce culoare...tot ce stiu este ca motorul este facut praf, cioburi peste tot, multa lume stransa si o salvare...cei care stiti ca va trec prieteni pe acolo..puneti mana pe telefoane, poate cineva chiar are nevoie de ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mein Herz brennt Postat Mai 18, 2011 Share Postat Mai 18, 2011 ce tampenie cu telefoanele astea, hai sa panicam lumea ... eu m-am saturat sa tot primesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupul Gri Postat Mai 19, 2011 Share Postat Mai 19, 2011 Despre ce este topicul asta?! Am auzit si io de trei accidente ieri, morti, raniti sange peste tot. Stie cineva ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate