GoKart Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 (editat) OK, incerc sa ma lamuresc de "neste" treburi: 1. Care e presiunea corecta in caucioace? (nu de alta dar...am fost si eu intrebat si ce scrie in manual...nu e cam mult?adica...nu se tine cont si de tipul de cauciuc disponibil atunci...respectiv acum?) 2. De unde imi scot si eu manualul? (no offence dar nici unul din link-urile incercate nu vrea sa "dea sâ mie".. 3. Tinand cont ca sunt "usurel" (65-67 kg) credeti ca e nevoie sa-mi schimb setarile la suspensie cand merg cu pasager? (fara bagaje) 4. (asta nu mai este referitor la motocicleta) Unde imi gasesc si eu pantaloni cu protectii la un pret rezonabil? (d'aia care nu se ataseaza la geaca) Editat Octombrie 20, 2006 de GoKart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 (editat) 1. fata:2.2-2.5, spate 2.6-2.9 2. manual 3. n-ai ce regla, singurul lucru la care poti umbla este pretensionarea arcului spate, dar nu cred ca te plimbi cu sculele necesare dupa tine sa poti regla dupa caz. 4. ...din strainatati... Editat Octombrie 23, 2006 de Bulinu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GoKart Postat Octombrie 23, 2006 Autor Share Postat Octombrie 23, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Next Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 buna. in manualul ptr zzr600 nu gasesti variatie de presiune..doar 2,5 fata si 2,8 spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bulinu' Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 buna. in manualul ptr zzr600 nu gasesti variatie de presiune..doar 2,5 fata si 2,8 spate Si pe bascula mea scrie 2.5 fata si 2.9 spate. dar pe drumuri varza mai bine un pic mai dezumflate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate