Soft Enduro Monteoru Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Ceva detali?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Ceva detali?!?! vineri la lazarea. sambata si duminica ne dam Hai ca vorbesc cu primaru' sa-mi trimita regulamentul si il pun aici ____________________________________ gata Dom' Teo - uite regulamentu' pe site-ul FRM http://www.frm.ro/index.php/Page-2.html ____________________________________ inca ceva - Gabor Laci s-a gandit sa bage extreme test-ul si la B, necronometrat. O sa faca un sondaj la inscriere si daca majoritatea sunt de acord o sa facem si extrem test. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Mai 24, 2011 Share Postat Mai 24, 2011 Eu unul sunt de acord. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 am avut placerea sa intilnesc cel mai prost marcaj la o cursa de enduro. cred ca au fost maxim 30 de semne pe traseu. culmea recuperarii - impingi motocicleta prin padure pina la un drum pietruit, sau asfalt daca vrei sa de dai jmeker, de unde te preia organizatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 am avut placerea sa intilnesc cel mai prost marcaj la o cursa de enduro. cred ca au fost maxim 30 de semne pe traseu. culmea recuperarii - impingi motocicleta prin padure pina la un drum pietruit, sau asfalt daca vrei sa de dai jmeker, de unde te preia organizatorul. Salut Mugur!:)Asa iti trebuie daca te dai in campionat din moment ce ai de ales alte variante mai profi ( Deva, Buzau, Sibiu, REA, ETC) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Am fost la Ghelari! A fost o cursa super. O sa merg si la Sibiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 mie mi-a placut traseul, dar din pacate nu m-a ajutat fizicul sa tin ritmul si sa termin. Am ratat un CP la prima trecere, la fel ca multi altii. Dar din moment ce unii care merg mult mai tare si altii cu mai putina experienta l-au luat, consider ca e vina si neatentia mea, nu o eroare de marcaj. Eu am cateva comentarii: - cred ca marcajele puteau fi mai dese, cum zicea si Mugur. Eu am trecut mai in spate si deja vedeam urme, dar cred ca pentru primii a fost mai greu. - marcajul de drum gresit trebuie facut altfel; dungile cu care era taiata bulina erau prea subtiri. trebuie un semn clar, mare distinct, pentru "wrong way". - la fel, la separarea claselor trebuiesc folosite dungi mai groase pentru "wrong way" la clasa respectiva. - personal nu mi-a placut ca extrem testul si cross testul erau imediat dupa start; as fi preferat sa intram acolo incalziti. Una peste alta cred ca a fost foate bine organizat. O sa revin cu placere la Lazarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_led Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 baiatul ce m-a recuperat din traseu mi-a zis ca designul marcajelor este propunerea frm-ului. deci pe cine blamam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 eu unu nu credeam ca in tara asta exista atata piatra. cred ca primarul a mai adus piatra pe traseu din fondurile europene ptr dezvoltare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 30, 2011 Autor Share Postat Mai 30, 2011 eu nu am fost dar lipsa unei postari pe forum eu zic ca e lipsa de interes si nu prezinta garantia ca treaba e serioasa chiar daca era etapa.cheltuiala este destula trebuie sa ai si garantia ca nu e caterinca.daca nu era etapa a 2 nationala ar mai fi fost cursa asta?????cum ar fi aflat lumea de ea?asta e motivul ptr care de la bz nu sa dus nimeni.sper ca la anu sa fie mai comunicativi ca la Buzau ca la Bacau ca la R.E.A ca la DEVA ca la Sibiu etc!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 baiatul ce m-a recuperat din traseu mi-a zis ca designul marcajelor este propunerea frm-ului. deci pe cine blamam ? inainte de a blama pe cineva bazandu-ne pe opinia "unui baiat din traseu" hai sa laudam mai intai si partile bune. Eu am vazut acolo o organizare foarte buna, facuta cu grija, dint timp (vineri dupa-amiaza era totul gata, nu se agita nimeni), cu multi oameni in traseu (7CP-uri pe 45km), cu un paddock mare si curat, cu bidoane pentru colectarea uleiului uzat. Ca peste tot, sunt detalii perfectibile, dar overall eu zic ca a fost foarte bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 inainte de a blama pe cineva bazandu-ne pe opinia "unui baiat din traseu" hai sa laudam mai intai si partile bune. Eu am vazut acolo o organizare foarte buna, facuta cu grija, dint timp (vineri dupa-amiaza era totul gata, nu se agita nimeni), cu multi oameni in traseu (7CP-uri pe 45km), cu un paddock mare si curat, cu bidoane pentru colectarea uleiului uzat. Ca peste tot, sunt detalii perfectibile, dar overall eu zic ca a fost foarte bine. salut, a fost una din cele mai bune organizari!!!! s-a respectat programul!!!!!!!!!ATENTIE, ceea ce la alte curse a fost varza. marcajul a fost OK, eu am gresit doar o singura data. arbitrii erau in posturi la timp. traseul a fost gandit sa aiba cursivitate, si nu dus la extrem sa rupi si sa arunci cu motocicleta! la prima tura trebuia mers cu atentie! o cursa foarte bine gandita si fff solicitanta. regula 1, tehnica + conditie fizica= ritm pt cele 6-7 ore cat am mers rezultatele au mers mai repede. PC foarte bine delimitate si idee f buna cu colierele prinse la cablu de frana. a mers repede cu verificarea din parcul tehnic. La Zarnesti cu abtipildele alea.....s-au spalat, au trebuit sa confrunte cu fisele...etc Teo, ce comunicare trebuie? cine vrea sa vina la Campionat National, vine, se intereseaza si citeste reg particular. cine nu? nu. MINUSURI- a anuntat in REG Part ca clasa B si Veterani nu parcurg extrem testul, dar la fata locului au schimbat. nu se poate, odata ce reg a fost aprobat si postat, nu se mai fac modificari. sigur nu a fost problema sa-l facem. in prima zi au afisat 2 ture, dar dupa ce l-am anuntat pe organizator a zis sa facem 3. El avea dreptate, asa era si in reg particular, dar cineva de la FRM a trecut 2 ture. in rest.......piatra, piatra si din cand in cand pamant. Bravo Loti, baiatul ce m-a recuperat din traseu mi-a zis ca designul marcajelor este propunerea frm-ului. deci pe cine blamam ? atentie cei care merg la Bacau. Asa vor fi marcajele si acolo. La Europene nu sa accepta cu banda ci numai cu semne, ca cica se strang mai usor si sunt eco friendly:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soft Enduro Monteoru Postat Mai 31, 2011 Autor Share Postat Mai 31, 2011 salut, a fost una din cele mai bune organizari!!!! s-a respectat programul!!!!!!!!!ATENTIE, ceea ce la alte curse a fost varza. marcajul a fost OK, eu am gresit doar o singura data. arbitrii erau in posturi la timp. traseul a fost gandit sa aiba cursivitate, si nu dus la extrem sa rupi si sa arunci cu motocicleta! la prima tura trebuia mers cu atentie! o cursa foarte bine gandita si fff solicitanta. regula 1, tehnica + conditie fizica= ritm pt cele 6-7 ore cat am mers rezultatele au mers mai repede. PC foarte bine delimitate si idee f buna cu colierele prinse la cablu de frana. a mers repede cu verificarea din parcul tehnic. La Zarnesti cu abtipildele alea.....s-au spalat, au trebuit sa confrunte cu fisele...etc Teo, ce comunicare trebuie? cine vrea sa vina la Campionat National, vine, se intereseaza si citeste reg particular. cine nu? nu. MINUSURI- a anuntat in REG Part ca clasa B si Veterani nu parcurg extrem testul, dar la fata locului au schimbat. nu se poate, odata ce reg a fost aprobat si postat, nu se mai fac modificari. sigur nu a fost problema sa-l facem. in prima zi au afisat 2 ture, dar dupa ce l-am anuntat pe organizator a zis sa facem 3. El avea dreptate, asa era si in reg particular, dar cineva de la FRM a trecut 2 ture. in rest.......piatra, piatra si din cand in cand pamant. Bravo Loti, atentie cei care merg la Bacau. Asa vor fi marcajele si acolo. La Europene nu sa accepta cu banda ci numai cu semne, ca cica se strang mai usor si sunt eco friendly:) corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 hmmm nu cred ca la campionatul european se vorbeste limba ardeleneasca. ca sa exemplific : asta e drumul bun fata de asta drumul bun nu-i. ma rog io am mai fost prin ardeal asa ca inteleg modul de a vorbi si nu m-am ratacit. cred ca pe viitor corect ar fi nu pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) si eu am avut ceva probleme cu marcajele :-) nu zic ca e vina organizatorilor, cred ca nu am cascat eu bine ochii. Eu am fost la C si undeva dupa enduro test am luat-o gresit in toate cele 5 ture ce le-am facut .. ma intorceam dupa fiecare tura cu doua colierele prinse la cablu de frana (unu alb si unul rosu) spre deosebire de colegii mei de la C care veneau doar cu unul. Rezultatele sunt pe undeva publicate? Editat Mai 31, 2011 de cosminsideras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciprian Postat Iunie 1, 2011 Share Postat Iunie 1, 2011 si eu am avut ceva probleme cu marcajele :-) nu zic ca e vina organizatorilor, cred ca nu am cascat eu bine ochii. Eu am fost la C si undeva dupa enduro test am luat-o gresit in toate cele 5 ture ce le-am facut .. ma intorceam dupa fiecare tura cu doua colierele prinse la cablu de frana (unu alb si unul rosu) spre deosebire de colegii mei de la C care veneau doar cu unul. Rezultatele sunt pe undeva publicate? http://frm.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminsideras Postat Iunie 2, 2011 Share Postat Iunie 2, 2011 http://frm.ro/ da le-am vazut si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate