r.pas Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 Salutare, Problemele mele au inceput ieri pe Podul Grant, dupa lungi investigatii (scos etrierul cu placute, verificat lant, etc) am ajuns la concluzia ca am probleme cu rulmentii. Fiind destul de nou in lumea pe 2 roti m-am hotarat sa intreb aici daca s-a mai lovit cineva de aceasta problema la Monster (620 ie - an 2002). Unde pot gasi rulmentii de care am nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 e normal sa se mai duca si rulmentii ,moto tau are aproape 10 ani ,nu stiu cum e la ducatti dar scoate rulmentii si mergi la un magazin de rulmenti si vezi daca au de la skf sau alti producatori ,atentie la ce srie pe el ,ca s-ar putea sa aiba un anumit coeficient de temperatura ,daca nu ,numai pe comanda originali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate