ombladon_20cm Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 Care puteti dona ceva piese care nu le mai puteti folosi pentru motoreta HOINAR ptr k as vrea sa-mi reconditionez si eu "fiara" si bugetul este f mic din pacate... chiar si acte ma intereseaza ... VA multumesc anticipat... Stima !!! chiar nimeni nu are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Mai 27, 2011 Share Postat Mai 27, 2011 ar fi mai bine sa faci o lista cu ce piese ai nevoie , ca asa noi nu putem sa ghicim ce piese vrei tu si ca o alta idee asa, mai bine cauti un cadru cu acte , daca vrei sa circului legal pe strada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ombladon_20cm Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 o sa fac o lista detaliata cu ce am nevoie pana duminica seara am nevoie de un piston cu segmenti, sigurante bolt si rulment pentru hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 (editat) gasesti piston,bolt,segmenti si sigurante , de honda dio , iar colivia cu ace se potriveste tot de honda dio. Editat Mai 29, 2011 de Hoinarul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ombladon_20cm Postat Iunie 16, 2011 Autor Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) salut am o problema la pistonul de honda dio.bolturile de segment la piston sunt pozitionate altfel fata de pistonul de hoinar.intrebarea mea este daca exista riscul sa-mi agate segmentii pe gaura de admisie a cilindrului? ai si tu piston de honda dio montat pe hoinar? am impresia k am facut o afacere f proasta cu acest piston.... ( Editat Iunie 16, 2011 de ombladon_20cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
schumydan Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 (editat) iei frumos un creion, insemnezi pe cilindru partile mai late dintre ferestre pe unde ar putea sa treaca capetele segmentilor fara probleme, dupa aceea insemnezi in capul pistonului pozitia stifturilor, bagi pistonul in cilindru in pozitia lui de lucru si vezi cum iti pica semnele, daca se suprapun totul este ok, daca nu se suprapun iti va agata capetele segmentilor prin ferestre, tre sa tii cont si de cursa pistonului spor la treaba Editat Iunie 16, 2011 de schumydan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hoinarul Postat Iunie 16, 2011 Share Postat Iunie 16, 2011 Ti-am raspuns si pe privat ! Stifturile nu sunt pozitionate la fel, dar nu agata deloc , Eu am piston de dio pe hoinar, doar ca eu am cota mai mare , 40,5 mm ,dar nu conteaza asta . Ai grija cand montezi cilindrul, da jos gatul carburatorului , pentru ca trebuie sa impingi pe acolo cu o surubelnita segmentii, nu-i asa doar la pistonul de dio ci si la pistonul original. Mare grija la montaj , nu te grabi si pune-l fara griji , ca nu agata nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ombladon_20cm Postat Iulie 22, 2011 Autor Share Postat Iulie 22, 2011 am nevoie de cui ponto si plutitor pentru carburator de hoinar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate