dan_pustan Postat Mai 25, 2011 Share Postat Mai 25, 2011 acum 30 minute am trecut pe langa un logan cu portiera soferului facuta praf, un motor parca semicarenat de culoare inchisa cu numar GL 08 FGP pus pe cricul central la vreo 5 metri mai in fata, si inca un taxiu putin sifonat. era o tipa cu o casca in mana, presupun ca era prietena bikerului. a fost si un echipaj de salvare pe acolo. mai multe date nu stiu. presupun ca loganu a iesit de pe straduta si motoru s-a infipt in el. nu stiu in ce stare este bikerul. era circulatie intensa, doar am incetinit si am holbat okiu, oricum se parea ca nu a iesit cu sange sau alte d-astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TTKAWA79 Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 acum 30 minute am trecut pe langa un logan cu portiera soferului facuta praf, un motor parca semicarenat de culoare inchisa cu numar GL 08 FGP pus pe cricul central la vreo 5 metri mai in fata, si inca un taxiu putin sifonat. era o tipa cu o casca in mana, presupun ca era prietena bikerului. a fost si un echipaj de salvare pe acolo. mai multe date nu stiu. presupun ca loganu a iesit de pe straduta si motoru s-a infipt in el. nu stiu in ce stare este bikerul. era circulatie intensa, doar am incetinit si am holbat okiu, oricum se parea ca nu a iesit cu sange sau alte d-astea. Eu am vazut zilele trecute o tipa pe un motor semicarenat de culoareinchisa cu nr de Galati, nu cred ca era prietena motoristului..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 in cazul asta, ne bucuram, pentru ca tipa era in picioare fara nici o zgarietura, cu casca in mana vorbind cu ceilalti participanti la accident. probabil, tipa mergea legal (cat de cat pana in 50/h), cu frana, cu tot tacamu, a scapat cu bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 26, 2011 Share Postat Mai 26, 2011 GS 500 negru cu toba Leo Vince SBK ? tipa echipata full textil cu genunchere ? daca da, e posibil sa fie o tipa din cartier de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_pustan Postat Mai 26, 2011 Autor Share Postat Mai 26, 2011 asa parea...textil si genunchiere din acelea mai lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate