andrei201994 Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 Salut as vrea sa imi iau un scuter dispun de 400euro:D:) la banii astia cred ca gasesc un aprilia sr,sau un ruuner,sau f12 as vrea sa stiu daca voi detineti vrun model din cele 3 sr-ul modelul ala sr50 de prin 2000.....f12,sr-urile au motor minareli care dintre modelele sr au minareli astept pareri ms:)*>D:< Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 nu conteaza asa mult ca e motor minarelli sau aprilia. daca e bine intretinut, nu ai nevoie sa umbli in el. eu am un yamaha slider,motor minarelli.depinde de unde esti. am avut un malaguti f12,ciclistica mi-a placut,era stabil in curbe. sliderul fiind mai mic e mai fasnet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 fain sunt din Gorj dar de Peugeot speed fight 2 ce spuneti ca design este bestial spun ca este mai misto ca aeroxul la design:)dar nu stiu cum merge daca e bun de ceva se gasesc piesele greu, sunt scumpe?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 scumpe piesele si rare. aeroxul se gaseste mai usor. nu te baga la exotice,cauta ceva comun sa poti cumpara piese. am un yamaha jog si placutele frana costa 20 ron, cablu frana 15 ron. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Iuli_90 Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 parca dadusei jog-ul, cel putin asa mi-ai zis mie cand am vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 28, 2011 Share Postat Mai 28, 2011 nu l-am dat, trebuia sa ma duc sa i-l duc omului acasa si la pret redus. asa ca l-am pastrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Mai 28, 2011 Autor Share Postat Mai 28, 2011 deci care ar fi ceva comun cred ca un f12 sau sr 50 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 amblele sunt ok. mai e si piagio nrg, gilera runner. dar daca sunt in stare buna nu ai de ce sa bagi bani in ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Mai 29, 2011 Autor Share Postat Mai 29, 2011 multumesc pentru raspunsuri acum mai am cateva intrebari:) 1.ce acte trb sa am la mn (buletin?) trb sa am 18 ani ? 2. ce acte trb sa imi dea vanzatorul ?! 3.acum il inscriu la politie? 4.daca este inscrris pe valcea trb sa il inscriu pe gj sau trb doar inscris nu neaparat pe judetul meu:)..multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 minim 16 ani, talonul si mai nou cartea de identitate de la rar. se inscrie la primaria ta cu actele aluia plus contract v-c la birou de acte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Mai 29, 2011 Share Postat Mai 29, 2011 tre să ai Âşi permisul de putut la tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Iunie 3, 2011 Autor Share Postat Iunie 3, 2011 ms de info..permis de ce?..app fara cartea aia de rar sau ce e aia nu se poate sau aia mio da dupa ce trec pe la rar ..eu ma refeream ce trb sa imi dea vanzatorul:) ms nu stie nimeni?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soimul Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 vanzatorul trebuie sa-ti dea si cartea de identitate daca nu, cred ca se face omologare la RAR si iti emite de acolo CIV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zudiac Postat Iunie 15, 2011 Share Postat Iunie 15, 2011 andrei.. mergi la 1 sat catun boedega de pe la voi comuna gen.. si ia de la primarie inregistrare pe proprie raspundere.. de 49 ! ok?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Iunie 17, 2011 Autor Share Postat Iunie 17, 2011 multumesc pentru informatii Am cumparat un Malaguti f15 firefox:X topicul se poate inchide ..cum doreste administratorul :X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate