Taw Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 alias_pitbull pauza 7 zile. LaurBalaur, am rugamintea sa-ti controlezi vocabularul pe viitor chiar daca esti "starnit". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 alias_pitbull pauza 7 zile. LaurBalaur, am rugamintea sa-ti controlezi vocabularul pe viitor chiar daca esti "starnit". Bravo mai "Tau", mai baga ca sunt multe offtopicuri pe aici, si nu prea se face curat in ultima vreme. Stiu ca si eu am mai exagerat, insa zic ca omul o merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliass_pitbull Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 Imi cer scuze celor pe care i-am jignit sau ofensat cu ceva in acest topic....indiferent de imprejurarile in care am facut asta... si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rastabrada Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Imi cer scuze celor pe care i-am jignit sau ofensat cu ceva in acest topic....indiferent de imprejurarile in care am facut asta... si sa auzim numai de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate