Sari la conținut

Rastabrada

Membru
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Rastabrada

  1. Salutare! De anul asta sunt printre voi, cu un monstru de 750 din '99. Are cineva o aripa fata de Monster de vanzare, sau vrea cineva o aripa de carbon(nu stiu sigur de la ce model e ) la schimb pe una de Monster?
  2. .....gasesti si in tara....https://www.dirtbike.ro/bazar/e-bike-specialized-sx-trail-2-1000-w-30-100-km-autonomie-max-viteza-60-km-h-342546 ...si furca aia Bomber 2006 este o bijuterie, am avut si eu, si inca e mai scumpa decat alea din 2009 - 2010....
  3. Rastabrada

    CZ

    Salutari! ...are cineva de vanzare doua arcuri pentru furca fata la un CZ175 /450 din '62 ? ... ca le am rupte ....
  4. Rastabrada

    CZ

    Multam' .... la anu', cand o fi gata o sa dau o tura pana in Tg. Jiu sa dau o bere, ca sunt din Severin ....destul de aproape!
  5. Rastabrada

    CZ

    Imi spune si mie cineva ce ulei sa bag intr-o furca de cz175 din 62 ? .... ca prin tot forumul nu am gasit decat ce cantitate!...si nu sunt sigur ce ulei sa bag in furca!
  6. Superba honda..... eu i-as lasa farul mai jos, sa fie cat mai ''pe linie'' cu rezervorul si cu saua. .... si acum ignorati-mi ''fotosopu''!
  7. Rastabrada

    CZ

    Salutari! ....din greseala am ajuns ''printre voi'' , gasind ''chestia'' asta printr-un grajd pe la neamurile de pe la tara.. Acum deja e bucatele , dupa o lunga lupta cu paianjenii , eu fiind arahnofob . Probabil cablurile de frana, ambreiaj, acceleratie , kilometraj va trebui sa le schimb , ca arata jalnic ...in rest nu e chiar asa praf cum parea ....mult de lupta cu rugina .. Asa ca daca are cineva cabluri pentru Cz 175 450 din '62 sa-mi spune-ti si mie niste ''scoruri'' ! multam'!
  8. SUPERBA!!!!!!!!.....Felicitari!!
  9. Rastabrada

    Accident Timis

    parca motociclistul il lovi pe ala cu scuteru!!! .....cel putin asa zic aia la PRO TV
  10. Motor , masina , scuter.... basinile te omoara!
  11. Asta se intampla cand ii ia de la sapa si ii pune la volan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  12. Rastabrada

    Taximetristii

    Ma refeream la ALIAS ca a bagat toti taximetristii in aceeasi oala ..... iti srun eu ...nu conteaza daca e taximetrist .....soferi prosti sunt pe toate drumurile .... asa ca feriti_va voi ca daca stati dupa ei nu mai plecati de acasa de frica lor (ma refer la soferii prosti!).
  13. Rastabrada

    Taximetristii

    Ce zici tu e ca si cum ai zice ca toti motociclistii sunt niste "rockeri satanisti"..... .....daca ma intelegi...
  14. Nu degeaba sunt in lege urmatoarele cuvinte: "reducerea vitezei pana la evitarea ORICARUI pericol" Asta inseamna ca "politaii" de cate ori au ceva asemanator o dau inainte cu fraza asta...... si nu ai ce sa le faci!
  15. TU ai spus-o cel mai bine....sunt unii oameni care stau la panda cu jafurile lor pe contrasens si intra in tine cind pleci de la stop.El isi ia amenda si tu ramai fara carnet....."Legea in Romania".
  16. Rastabrada

    Taximetristii

    "Nenea" io sunt taximetrist de vreo 4-5 ani si pot sa-ti spun ca aproximativ 95% din taximetristi sunt niste panarame..... de multe ori se lovesc intre ei . Am un "coleg" care a lovit masina din vina lui , a stat doua saptamani cu ea in service , a luat-o la 12 ziua si la 12 seara a lovit-o iar din vina lui ... si frontal nu asa.... Eu in 8 ani de cand am carnet nu am facut nici un accident....dar am evitat o gramada. Si cel mai des nu au facut stopul "baietii de bani gata cu masini puternice" sau in general cu masina lu' taticu! imi vine sa ma las ...de cate ori mi s-a intamplat Aaaaa ... si era sa uit de baietii cu scutere....fara casca nici ei nici pasagerele si faceau concurs prin fata mea pe bulevard cu vreo 60 km/h P.S. Sunt din severin...... ca uitasem....bine nu ca ar conta.
  17. Zolly..........merge 'jucarioara'???????
  18. .........la asa 'bijuterie' iti vine sa-i plangi de mila!!!!!!!!!!!!!!!!!
×
×
  • Creează nouă...