boss90 Postat Mai 30, 2011 Share Postat Mai 30, 2011 Va salut am si eu o intrebare asi vrea sami cumpar un enduro dar nu stiu care sa aleg ori KTM 450 exc ori honda crf 450x voi ce parere aveti despre aceste motociclete? De ce honda sau de ce KTM? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 ai luat crf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boss90 Postat August 24, 2011 Autor Share Postat August 24, 2011 in sfarsit da am luat un crf450x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 in sfarsit da am luat un crf450x Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute. Ambele, si KTM si Honda sunt super motoare,dar parca prea salbatice pentru placul meu, astea cu motor de 450. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate