Sari la conținut

siadimet

Membru
  • Număr conținut

    242
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    BUZAU
  • Carnet moto din
    2002
  • Motocicleta
    Biker cu sufletul
  • Club
    REA

Informații profil

  • Motociclete detinute
    MOBRA 50S, CZ MX 125, KTM 250SXF,KTM 250EXC-R,YAMAHA WR250F,KTM 400 EXC-R

Vizitatori Recenți Profil

749 citiri profil

siadimet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Daca ti-ai luat Freeride 350 e una , daca ti-ai luat 350 EXC e alta. Exc-ul merge f bine cu motorul de 350. Cam cel mai bine dintre toate 4T de pe piata.
  2. Salutare! La 65 kg, nu ai ce sa cauti pe bestia aia de 500. Motocicleta e exact Ktm, doar ca are pro-link. Pentru ce anume iti trebuie 500? Daca aveai vreo 120 kg, poate te mai intelegeam, dar la 65...
  3. Salutare, Am completat formularul, doar ca sa vad ce le trece unora prin cap. Sa ii raspund eu lui Mircea: Omul nu are nici o legatura cu fenomenul, probabil a vazut la televizor ceva, si, vorba cantecului FOAME DE BANI, BAIETI! , s-a gandit ca ar merge treaba. Ca sa va spun cum sta treaba, celor care se prezinta incantati de ideea asta, la fel, baieti care nu au intrat cu mobra in padure: Nebunia asta numita enduro este treaba aia cand iei mobra si alti nebuni, va alegeti un loc, mai mult sau mai putin cunoscut sau calcat de motoare, plecati pe traseu , si incepeti sa trageti, impingeti, lesinati, vomitati, mai reparati ceva la cate o mobra care s-a saturat de cazaturi, spre final impartiti benzina de la aia care au consumat mai putin sau au trantit-o mai putin. Ajungeti inapoi la masina sau la vreo carciuma, povestiti si mintiti ca pescarii, gen : Ai vazut pe urcarea aia, m-am ridicat in scarite, I-am tras gazul, dar am avut presiunea prea mare in roata spate, mi-a patinat spatele, si de-aia nu am urcat, ca altfel, eram racheta... Toate astea discutate in timp ce intinzi gura dupa mana care tine paharul, pentru ca mana nu mai e buna de nimic pentru inca 2-3 zile. Il las pe Mircea sa completeze, poate am scapat eu ceva. Lucrurile astea nu pot fi realizate intr-un parc, care sa se numeasca PISTA DE ENDURO. Pentru initiatorul topicului, iti recomand sa iti iei mobra dedicata, si sa te prezinti sambata -duminica absolut tot timpul anului, indiferent ca ploua, ninge sau e canicula, sa zicem la Monteoru, si ai sa gasesti cu siguranta cel putin 1-2 dementi care au venit sa se dea. Va apucati de treaba cu totii, si la sfarsitul zilei te invit sa scrii aici cam ce te-ar satisface pe tine la o pista de enduro.
  4. Ala din poza vad ca are Mitsubishi L200. De ce naiba sa stai cu tigania dupa tine, si sa nu urci moto in bena?
  5. Bravo baieti, felicitari! Se merita pentru cineva mai de departe, la banii astia, sa te urci 4 persoane intr-o masina, sa nu mai cari dupa tine motocicleta, benzina...
  6. Super, se stie ca de la Buzau vine toata lumea! Chiar ne gandeam ca v-ati lasat de curse. Ar fi fost pacat.
  7. La 3000 euro iti iei o motocicleta destul de buna. Iti trebuie clar un 4T, de la 250 la 450. Desi am fost toata viata fan Yamaha, iti recomand fara nici o retinere Ktm. La banii astia iei Ktm Exc 400-450 an peste 2009. Daca te fortezi putin, si mai pui vreo 500 E, te incadrezi la un 350 Exc 2012, si aia e cea mai buna motocicleta pentru un tip cu dimensiunile tale, oricat ar comenta unii pe aici cu 2T, ca inveti mai repede, mai corect...
  8. Am avut Ktm 250 4T din 2004. Nu vorbesc din auzite. Fata de Honda 250 4T din 2005( cu asta pot face comparatie, a avut-o cineva apropiat), era o trompeta ordinara.
  9. Ia-ti un 250 4T de enduro, si nu e obligatoriu Ktm. Mai sunt si alte marci. Mai ales la anul care spui tu ca vrei, 2004-2005, Ktm-ul nu era prea rasarit printre motocicletele de enduro. Daca vrei noua, Ktm este f bun, dar in 2004, Ktm nu se apropia de alte marci.
  10. Toate sunt prea mari pentru tine pentru acei 30% enduro. Pe strada poti merge cu orice, dar la enduro iti trebuie altceva la dimensiunile tale.
  11. Imi aduc aminte, asa eram si eu la inceput, ce ma mai agitam cu echipamentul. Acum ma intereseaza doar protectiile. Pantalonii sunt rupti zici ca m-a prins o haita de caini, tricourile toate agatate. Acum imi cumpar doar dupa design. Tricourile, absolut toate sunt acelasi material, pantalonii si gecile din colectia Kini Redbul sunt mai buni calitativ si mai frumosi.
  12. Daca rulmentii astia ii tii tot cat i-ai tinut pe ceilalti, o patesti iar cu butucul. Deci, mai multa grija, dupa fiecare iesire cu motocicleta, dupa ce o speli, dureaza maxim 1 minut sa ii verifici rulmenti roti, rulmenti jug si pro-link.
  13. Extraordinara intalnirea de anul trecut! Buzaul vine si anul asta!
  14. Cum naiba sa fie 3000-3500? 2000 este un pret corect pentru un motor din 2007. Cat despre treaba cu mersul cu motoare peste 100 de cai, prin comparatie, 525-ul e un neam de Hayabusa, intre motoarele de enduro.
×
×
  • Creează nouă...