sabyutza Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 (editat) Salut de curand am curatat carburile la motorul meu.Acum mi-au ramas 2 furtune si nu stiu unde vin.Poate sa-mi dea cineva o explicatie despre aceste 2 furtune? Atasez si o poza este vorba despre " Air vent tubes" si " Sub-air cleaner tube". Multumesc mult Editat Mai 31, 2011 de sabyutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 31, 2011 Share Postat Mai 31, 2011 Salut de curand am curatat carburile la motorul meu.Acum mi-au ramas 2 furtune si nu stiu unde vin.Poate sa-mi dea cineva o explicatie despre aceste 2 furtune? Atasez si o poza este vorba despre " Air vent tubes" si " Sub-air cleaner tube". Multumesc mult Lasa-le asa ,nu se leaga nicaieri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyutza Postat Iunie 1, 2011 Autor Share Postat Iunie 1, 2011 nu trage aer fals sau praf pe ele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate