nike Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 (editat) Vreau sa vad SlipkNot anul acesta live. Se incumeta careva sa faca o tura in data de 21.06.2011? Editat Iunie 6, 2011 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iunie 6, 2011 Share Postat Iunie 6, 2011 Si pe mine ma batea gandul tare, dar biletul cel mai ieftin 90Lv plus taxa de corturarit 20Lv de persoana (nesimtit de mare la ei) plus benzina minimum 85 lei mie imi da pentru 2 persoane spre 800 RON ca trebuie si sa mananci si sa bei cate ceva (tariful meu de mancat e pentru mici si slabi ca mine)... In fond lista celor care canta e excelenta (in ordinea aparitiei pe scena Apocalliptyca, Mastodon, Alice Cooper, Slipknot, Iron Maiden) dar dat fiind ca mi-am luat bilet pentru Alice Cooper pentru martea viitoare in Bucuresti clar nu merg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 15, 2011 Autor Share Postat Iunie 15, 2011 SUPER! S-a anulat si la astia festul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate