vmm Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Salutare, Are vreunul dintre voi un model de tabel de cheltuieli de intretinere? Am vazut pe undeva un model in Excel cu piesele schimbate, consum conbustibil, km parcursi..., data urmatoarei schimbari, revizii, etc. Multzam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 Salutare, Are vreunul dintre voi un model de tabel de cheltuieli de intretinere? Am vazut pe undeva un model in Excel cu piesele schimbate, consum conbustibil, km parcursi..., data urmatoarei schimbari, revizii, etc. Multzam Nu ai EXCEL ?? Iti dau eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 poti sa ti iei si open office care e mai bun decat windows office si e mocca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vmm Postat Octombrie 21, 2006 Autor Share Postat Octombrie 21, 2006 Nu poate omu' sa ceara si el ceva moca! Am priceput io' aluziile da'... nu dati nimic, ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate