Dorrian Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 Pareri opinii despre aceasta motocicleta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 16, 2012 Share Postat Septembrie 16, 2012 Reinvii un topic vechi, chiar nu sunt posesori de astfel de motociclete? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Are un cunoscut. Arată bine la prima vedere,poziția e foarte ciudată pe el (poate Âşi pentru că nu sunt obiÂşnuit cu clasa asta),motorul trage foarte bine. Mi se pare că vitezometrul fură grav(l am dus până în 170 Âşi mai ducea,dar din experiența mea poate erau maxim 140 reali,dar poate e doar o senzație),frâne slabe Âşi fără feedback,probleme tehnice minore gârlă. M am convins de adevărul cliÂşeului : decât chinezărie sau coreeancă nouă,mai bine un SH japonez de 10 ani întreținut decent. Impresia mea a fost că nu merită banii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanLeonte Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 si cam ce pb avea jucaria? Frane si alte dracii...le rezolvi, vitezometru - cel pe care-l are arata ca un...popou (merge un analogic rotund la marele fix)...dar pb tehnice?! cam ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Scurgeri de benzină, relanti fluctuant etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 vezi ca asta e un cruiser, intreaba la seciuntea dedicata poate ai mai multe sanse sa obtii un raspuns Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate