marius ionut Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 salutari am si eu un suzuki gsx600f din 97 si nu stiu ce mama naibi are de merge in 3 sau asa cred nu trage si imi da benzina pe din furtunele care ies din carboratoare bujiile sunt ok le-am sqimbat fisele nu sunt intrerupte ce sa-i fac sa o duc la o curatire de carboratoare sau sa fie din pistoane????/ daca stiti sa-mi raspundeti sa stiu ce am de facut multumesc si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dori_x Postat Iunie 11, 2011 Share Postat Iunie 11, 2011 (editat) salutari am si eu un suzuki gsx600f din 97 si nu stiu ce mama naibi are de merge in 3 sau asa cred nu trage si imi da benzina pe din furtunele care ies din carboratoare bujiile sunt ok le-am sqimbat fisele nu sunt intrerupte ce sa-i fac sa o duc la o curatire de carboratoare sau sa fie din pistoane????/ daca stiti sa-mi raspundeti sa stiu ce am de facut multumesc si asfalt uscat Parerea mea : S-a blocat cel putin un plutitor si nu mai tine benzina. De asta curge pe furtunele de supraplin si de asta nu merge o bujie, pentru ca se ineaca. Se rezolva usor Editat Iunie 11, 2011 de dori_x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate