bogdan_ionut Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 am deschis acest topic pentru : poze , discutii, probleme .... - numai despre DERBI GPR 125 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 13, 2011 Share Postat Iunie 13, 2011 am deschis acest topic pentru : poze , discutii, probleme .... - numai despre DERBI GPR 125 o pagina daca dadeai gaseai ) /index.php?/topic/124957-derbi-gpr-125-4t/ /index.php?/topic/22133-derbi-125cc/ /index.php?/topic/286644-derbi-a-lansat-noul-gpr-125/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Iunie 14, 2011 Autor Share Postat Iunie 14, 2011 o pagina daca dadeai gaseai ) /index.php?/topic/124957-derbi-gpr-125-4t/ /index.php?/topic/22133-derbi-125cc/ /index.php?/topic/286644-derbi-a-lansat-noul-gpr-125/ ce gaseam ; niste mesaje foarte vechi( cel mai nou a fost adaugat in dec.2010 ) ,in care niste membrii din acest forum mai mult se cearta , decat discuta despre motocicleta . Iti spun eu , mai mult de atat nu gasesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Iunie 14, 2011 Share Postat Iunie 14, 2011 ce gaseam ; niste mesaje foarte vechi( cel mai nou a fost adaugat in dec.2010 ) ,in care niste membrii din acest forum mai mult se cearta , decat discuta despre motocicleta . Iti spun eu , mai mult de atat nu gasesti . ti-ai luat Derbi GPR125 pana la urma? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Iunie 23, 2011 Autor Share Postat Iunie 23, 2011 ti-ai luat Derbi GPR125 pana la urma? pana la urma nu m-am inteles cu vanzatorul . La telefon cerea un pret si cand am ajuns acolo , a cerut alt pret . In fine ...... as mai vrea sa va intreb ceva : despre un Rieju RS2 125 ce-mi puteti spune ??? sper sa nu va mai deranjez cu alte intrebari . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 pana la urma nu m-am inteles cu vanzatorul . La telefon cerea un pret si cand am ajuns acolo , a cerut alt pret . In fine ...... as mai vrea sa va intreb ceva : despre un Rieju RS2 125 ce-mi puteti spune ??? sper sa nu va mai deranjez cu alte intrebari . iati ma ceva ieftin si bun orice ar fi numa sa il ai pana te inveti si vezi cum e treaba dupa o sati iei la 18 600 sau ce vrei tu dupa ce vezi cu ce se mananca si daca o sa mai vrei altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 iati ma ceva ieftin si bun orice ar fi numa sa il ai pana te inveti si vezi cum e treaba dupa o sati iei la 18 600 sau ce vrei tu dupa ce vezi cu ce se mananca si daca o sa mai vrei altul daca el are banii sa isi ia motor nou si vrea ceva nou isi ia ce vrea nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
o_OwNz Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 daca el are banii sa isi ia motor nou si vrea ceva nou isi ia ce vrea nu? da dar pnm o sai para rau chiar daca e plin de bani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_ionut Postat Iunie 23, 2011 Autor Share Postat Iunie 23, 2011 motocicleta de 125 nu-mi iau noua ........ da despre rieju nu spuneti nimic ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate