andrei201994 Postat Iunie 23, 2011 Share Postat Iunie 23, 2011 Salut am un Derbi Seanda cu un pinion mare..paremise are 52,53 dinti este cel mai mare as vrea sa schimb cu ceva mai mic care se ofera sa facem schimb:) numai bine nu are nimeni ..up! rectific are 72 dinti :0 dau la schimb cu unul de 30 32 sau cumpar:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Dexter Postat Iunie 24, 2011 Share Postat Iunie 24, 2011 la 50 cc nu o sa faca fata motorul cu foaie asa mica. aia de au proiectat motorul or fi avut ceva in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei201994 Postat Iunie 24, 2011 Autor Share Postat Iunie 24, 2011 dexter nu inteleg dc te bagi daca nu sti ... Motorul este de 70cc si pinionul a fost schimbat a pus persoana respectiva de la care am luat motorul a pus de 72 ea avea unul mic .....si acum caut si eu unul mic daca nu ai nu te baga:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate