Sari la conținut

_Dexter

Super Membru
  • Număr conținut

    918
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de _Dexter

  1. piesele care se schimba des sunt mai scumpe la ktm decat la yamaha dar la yamaha sunt mai scumpe piesele care se schimba rar... exact asa cred si eu! vorbesti de ktm, nu-i asa...?
  2. nu mai fac enduro peisagistic si-mi pare rau ca nu mai am timp pentru asta... nici poteca viteza nu fac, ca nu ma pasioneaza. azi - fara modestie - zic ca facem trasee tehnice. sa nu-i zic hard enduro, ca ziceti ca ma laud. uite, ne place sa mergem de nebuni prin padure, sa gasim un parau si sa mergem in sus pe el sa vedem unde izvoreste. uneori reusim, alteori nu. ideea e ca dupa ce ajungem acasa adormim cu capul in farfuria de ciorba. repet: tot ce zic se bazeaza pe experienta mea sau a prietenilor mei si nimeni nu sustine ca detinem adevarul absolut. endureala placuta !
  3. am zis drz400e nu dr... am mai discutat asta pe forumul asta, unii inteleg altii deloc. eu am avut ktm, drz400e iar acum ma dau cu wr450f de cateva luni. oameni care sunt la al 3 lea sau 4 lea ktm si care au vazut diferenta au decis renuntarea la portocala si trecerea la wr lasam la o parte intretinerea mult mai pretentioasa si discutam doar financiar: piesele care se strica des sunt mult mai ieftine la unii decat la altii in schimb piesele care se schimba foarte rar sunt mai scumpe la unii decat la altii plus pilitura de fier. plus pastilele de la telescoape. plus pedalele date aiurea ca motorul nu porneste. plus piesele pierdute prin padure din cauza vibratiilor...
  4. vorbeam de pilitura de fier din ulei care zic ca nu e semn imbucurator si de incurajare. exemplu de motor enduro care nu baga pilitura de fier in ulei: wr, crf, klx si drz400e - ca din astea am avut pe mana sau exista prin vecini... de husa sau husqvarna nu stiu nimic. ziceti voi...
  5. pai la cata pilitura de fier gasesti in ulei atunci cand il schimbi...nu cred ca motorul de ktm a fost conceput ca fiind de viata lunga.
  6. nici aia nici astia nu au vrut sa intre pe traseu. au vrut sa treaca dincolo: sa-l traverseze si sa intre in padure pe partea ailalta. logica e ca masinile nu vin una dupa alta, ca vagoanele de tren. ai timp suficient in alea 1-2 minute sa traversezi. totul e sa casti ochii... ce dreaqu sa faci cu o enduroaica pe macadam?!
  7. pfai mai da' ce m-ai umilit la faza asta... scuze de off.
  8. I: de unde stim ca o brosaca testoasa e baietel sau fetita ? R: o intoarcem pe spate si o mangaiem pe...burtica. Daca e bucuros e baiatel si daca e bucuroasa e fetita.
  9. Citat dintr-o scrisorica primita de la finante "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala".
  10. rusine e sa cedez, sa accept ca nu pot si ca ma face o motoreta... plimbare - plimbare dar trebuie sa se stie cine e popa-n sat off topic: costine, de ce ai scris la moto detinuta si anul 2012? crezi ca lumea te-ar respecta mai putin daca aveai o yamaha din 1994? sau e bascalie si nu ma prin eu?
  11. _Dexter

    Offtopic

    plus motopolitisti pe... motociclete civile.
  12. am patit-o la a 2-a iesire cu wr-ul...deh nu e ca la drz unde cu un plin de rezervor ma plimbam toata ziua eram cu baietii dar cum fiecare merge cum poate si pe unde stie el din a in b si cum orgoliul e prea mare sa pun mana pe telefon sa cer ajutor...m-am descurcat singur pana in b. cinste mie si vai de poola mea a fost.
  13. _Dexter

    Offtopic

    am pierdut 8 minute din viata sa-l vad pa ala cum ajunge in 8 minute din Brasov in Predeal...ca asa zicea titlul si asta e durata filmuletului postat...teapa!
  14. depinde de pregatirea fizica si ce pretentii ai de la tine. eu daca nu fac pregatire fizica zilnic noaptea nu pot sa dorm, ca am remuscari. am senzatia ca in ziua respectiva am trait degeaba. nu-ti povestesc cand am trecut de la drz la wr ce ramolit ma simteam...ziceam ca trisez si imi faceam probleme ca daca acum incepe sa-mi para greu cum o sa fie peste 10-15 ani?! wtf...
  15. glumeam. evident wr-ul e din alt film decat drz-ul.
  16. la 50 cc nu o sa faca fata motorul cu foaie asa mica. aia de au proiectat motorul or fi avut ceva in cap.
  17. off topic: pai asa ziceam eu, ca fac enduro peisagistic - un fel de soft enduro. cand n-am mai putut sa ma plimb 3 zile din 5 prin munti ca nu mai aveam timp am inceput sa dau ture mai scurte cu baietii care sustineau ca ei fac hard enduro. am ajuns la concluzia ca totul e relativ... drz e tractor. ii areti directia, tragi de gaz, te joci putin cu ambreiajul si te tii bine de motor ca urca singur pe peste tot. wr e mult mai nervos si ajuta mult. singurul dezavantaj e greutatea mai mica - drept care am inceput sa ma ingras... on topic: pentru motoare mai japoneze stiu eu pe unii care aduc motoare noi la preturi...fara tva. pm pe cine intereseaza. eu am zis argumentele mele pentru care am luat japoneza si nu sustin ca cine are altceva are motor mai neperformant. scuze daca m-am exprimat gresit si s-a inteles altceva. toti ne-am luat motoare bazandu-ne pe anumite rationamente si am platit pentru motoarele alea. ar fi culmea nesimtirii din partea mea sa vin si sa spun: ce prost ai fost ca ai gandit asa si ai decis altfel decat mine. reciproca e valabila.
  18. asta asa e: omul conteaza nu fierul. deci se poate face enduro si cu drz-ul... pe de alta parte multi proprietari de ktm si-au luat motocicletele respective gandindu-se asa: ktm castiga in linie la toate competitiile, inclusiv dakarul unde conditiile de utilizare sunt inumane. inseamna ca pe mine ( care merg mai copacel-copacel ) o sa ma tina o viata. nu tin cont ca la competitiile alea exista staf de asistenta care demonteaza-remonteaza toata motocicleta dupa fiecare mansa. si nici nu isi imagineaza ca si ei ar trebui sa-si bibileasca motorul dupa fiecare iesire si sa mai stranga un surub pe ici-colo ca altfel isi pierd toba de esapament prin padure... parerea mea este ca ktm este un motor de competitie dar necesita e intretinere mai pretentioasa decat alte modele...mai japoneze, chiar si in conditii de utilizare mai domoale.
  19. uite aici http://picasaweb.google.com/touringteambv /index.php?/topic/453592-touring-team/ pe unde umbla prieteni de-ai mei cu bmw . ia legatura cu ei si...cine stie. pamantul e rotund.
  20. glumeam cu oferta de schimb, stai flex lasand la o parte ca nu am 17000 euro sa-ti dau diferenta nu prea as avea ce face cu al tau motor. decat sa-l tin in garaj si sa il bibilesc toata ziua dar atunci l-as transforma in HD... in polemica bmw/ktm nu intru ca ambele au puncte slabe si puncte tari.
  21. zice o vorba din batrani asa: de ce ti-e frica, nu scapi. uite, iti dau eu un 690smr pe motor + diferenta si poti sa dai cu el de pamant pana te plictisesti. e si mai manevrabil, si mai usor, numai avantaje ai...
  22. pai in grup majoritatea au ktm numai cativa suntem mai ortodox decat papa si intotdeauna - dar intotdeauna, fara exceptie - problemele apar la ktm. niciodata la celelalte. probleme care strica ziua: incepand cu faptul ca mereu se dezcicolateaza piesele si cade ba o maneta, ba o protectie ba codita ( cadrul de aluminiu, nu plasticul ) ba toba de esapament ba etc. trecand prin faptul ca intinde lantul intr-o veselie ba chiar il rupe, ca rupe dintii de la pinioane si ca mananca crampoanele sau rupe valva indiferent de cat de tare sunt stranse chestiile alea ce nu permit rotatia gumei pe janta si terminand cu faptul de cate ori speli motocicleta se strica ceva la ea si ca trebuie sa ai mereu cu tine o trusa de scule, soricei, powertape si altele. in rest e motor de competitie cu toate cele bune ce tin de asta dar si toate cele rele.
×
×
  • Creează nouă...