Sari la conținut

_Dexter

Super Membru
  • Număr conținut

    918
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male

_Dexter's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. piesele care se schimba des sunt mai scumpe la ktm decat la yamaha dar la yamaha sunt mai scumpe piesele care se schimba rar... exact asa cred si eu! vorbesti de ktm, nu-i asa...?
  2. nu mai fac enduro peisagistic si-mi pare rau ca nu mai am timp pentru asta... nici poteca viteza nu fac, ca nu ma pasioneaza. azi - fara modestie - zic ca facem trasee tehnice. sa nu-i zic hard enduro, ca ziceti ca ma laud. uite, ne place sa mergem de nebuni prin padure, sa gasim un parau si sa mergem in sus pe el sa vedem unde izvoreste. uneori reusim, alteori nu. ideea e ca dupa ce ajungem acasa adormim cu capul in farfuria de ciorba. repet: tot ce zic se bazeaza pe experienta mea sau a prietenilor mei si nimeni nu sustine ca detinem adevarul absolut. endureala placuta !
  3. am zis drz400e nu dr... am mai discutat asta pe forumul asta, unii inteleg altii deloc. eu am avut ktm, drz400e iar acum ma dau cu wr450f de cateva luni. oameni care sunt la al 3 lea sau 4 lea ktm si care au vazut diferenta au decis renuntarea la portocala si trecerea la wr lasam la o parte intretinerea mult mai pretentioasa si discutam doar financiar: piesele care se strica des sunt mult mai ieftine la unii decat la altii in schimb piesele care se schimba foarte rar sunt mai scumpe la unii decat la altii plus pilitura de fier. plus pastilele de la telescoape. plus pedalele date aiurea ca motorul nu porneste. plus piesele pierdute prin padure din cauza vibratiilor...
  4. vorbeam de pilitura de fier din ulei care zic ca nu e semn imbucurator si de incurajare. exemplu de motor enduro care nu baga pilitura de fier in ulei: wr, crf, klx si drz400e - ca din astea am avut pe mana sau exista prin vecini... de husa sau husqvarna nu stiu nimic. ziceti voi...
  5. pai la cata pilitura de fier gasesti in ulei atunci cand il schimbi...nu cred ca motorul de ktm a fost conceput ca fiind de viata lunga.
  6. nici aia nici astia nu au vrut sa intre pe traseu. au vrut sa treaca dincolo: sa-l traverseze si sa intre in padure pe partea ailalta. logica e ca masinile nu vin una dupa alta, ca vagoanele de tren. ai timp suficient in alea 1-2 minute sa traversezi. totul e sa casti ochii... ce dreaqu sa faci cu o enduroaica pe macadam?!
  7. pfai mai da' ce m-ai umilit la faza asta... scuze de off.
  8. I: de unde stim ca o brosaca testoasa e baietel sau fetita ? R: o intoarcem pe spate si o mangaiem pe...burtica. Daca e bucuros e baiatel si daca e bucuroasa e fetita.
  9. Citat dintr-o scrisorica primita de la finante "Suntem nevoiti sa va returnam declaratia fiscala cu rugamintea sa o revedeti si sa faceti corecturile necesare, deoarece nu putem accepta raspunsul dvs. de la rubrica PERSOANE AFLATE IN INTRETINERE unde ati trecut Guvernul, Parlamentul, functionarii administratiei locale, judetene si de stat precum si cateva milioane de tigani si pensionari pe caz de boala".
  10. rusine e sa cedez, sa accept ca nu pot si ca ma face o motoreta... plimbare - plimbare dar trebuie sa se stie cine e popa-n sat off topic: costine, de ce ai scris la moto detinuta si anul 2012? crezi ca lumea te-ar respecta mai putin daca aveai o yamaha din 1994? sau e bascalie si nu ma prin eu?
  11. _Dexter

    Offtopic

    plus motopolitisti pe... motociclete civile.
  12. am patit-o la a 2-a iesire cu wr-ul...deh nu e ca la drz unde cu un plin de rezervor ma plimbam toata ziua eram cu baietii dar cum fiecare merge cum poate si pe unde stie el din a in b si cum orgoliul e prea mare sa pun mana pe telefon sa cer ajutor...m-am descurcat singur pana in b. cinste mie si vai de poola mea a fost.
  13. _Dexter

    Offtopic

    am pierdut 8 minute din viata sa-l vad pa ala cum ajunge in 8 minute din Brasov in Predeal...ca asa zicea titlul si asta e durata filmuletului postat...teapa!
×
×
  • Creează nouă...