soran Postat Iunie 20, 2011 Share Postat Iunie 20, 2011 Salut, Asa cum am zis aici /index.php?/topic/663672-balchik-18-19-iunie/ am plecat sambata dimineata din Bucuresti (pe la 8) catre Calarasi, am trecut cu bac-ul la Silistra si apoi pe asfalt bun si curat pana la Balchik, via Dobrich. Ne-am cazat la Hotel Elite (pe care nu-l recomand, cel putin nu anul asta cat mai tine santierul de constructii si renovari). Am vizitat Gradina Botanica si Palatul Reginei Maria de Romania, obiective ce-si merita renumele. Duminica am plecat inspre Kaliakra si Dalboka (am reusit sa le bifam pe amandoua) si am facut si niscaiva baie de soare pe o plaja in apropiere (undeva intre Dalboka si Kaliakra se face un drum la stanga care se termina intr-o plaja frumoasa si destul de populata). Spre seara ne-am pus in miscare spre casa pe traseul VV-CT-A2-B. Un week-end reusit in care am atins toate obiectivele propuse. Poze Gradina Castelul: Scoici la Dalboka Eu si mobra in parcare la Kaliakra Ceva pietre, ramasite ale cetatii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Pont pentru cine merge prin zona si mai are timp de ars: ceva mai la nord de Kaliakra, e un satuc Tyulenovo, pe drumul de coasta... poti sa iesi pe mal acolo si peisajul merita: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aliance-steel Postat Iunie 22, 2011 Share Postat Iunie 22, 2011 Pont pentru cine merge prin zona si mai are timp de ars: ceva mai la nord de Kaliakra, e un satuc Tyulenovo, pe drumul de coasta... poti sa iesi pe mal acolo si peisajul merita: Multumim de poveste..frumos Oldul tau...ai grija de el ca mai snt putine asa ca el ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate