desmoBIBU Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 Salut everybody ! ...Primavara asta i-am "fardat" si la tovarasul meu Lina CBR-ul dupa ce a fost un pic zgariat de la o aterizare fortata Mods : - evacuare LeoVince -titanium- - PowerComander 3 - suruburi racing albastre - piulite pinion racing albastre - mansoane RR - scarite LSL - tankpad CBR - oglinzi bar-end - crashpad-uri LSL - comenzi schimbator + frana racing - parbriz racing - stop frana cu semnalizari integrate - semanlizari fata LED - custom paint + stickere - capacele ventil - dunga jante Before : After : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 21, 2011 Share Postat Iunie 21, 2011 (editat) E misto, sa o stapanesti sanatos, fara aterizari fortate . M-a bufnit rasul cand am citit "suruburi racing" Asta da mod, chiar face diferenta Editat Iunie 21, 2011 de bogdan_gba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desmoBIBU Postat Iunie 21, 2011 Autor Share Postat Iunie 21, 2011 ...pai cand le schimbi pe toate, face o mica diferenta ca astea sunt f. usoare si arata si bine asa albastre Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate