Galen Postat Septembrie 2, 2011 Share Postat Septembrie 2, 2011 Salutare tuturor, Am ajuns acasa... nasol... Cu părere de rău, sau nu anunț că nu am mai ajuns să vedem lacul Baikal ci considerăm că am văzut ceva mai frumos de atât -> munții Altay. Ce era de aÂşteptat relativ s-a întâmplat: nu am avut timp cât am fi vrut să le facem pe toate. În Barnaul a trebuit să alegem ori lacul ori munții Âşi am ales. Am făcut în total 13500km: asfalt vechi, asfalt nou, gropi imense Âşi offroad. Traseul a fost cam următorul: BraÂşov, Husi, Chisinau, Kirvohrad (M12), M22, Kharkiv (M03), Belgorod, Voronezh, Saratov, Samara, Ufa, Chelyabinsk, Ekaterinburg, Tyumen, Omsk, Novosibirsk, Barnaul, Gorno-Altaysk, Tashanta ... Âşi retur prin Kiev, Siret. Probleme majore pe drum nu am avut. Motoretele am mers impecabil mereu fără probleme. E foarte mult de povestit. O să revin cu poze Âşi povestit când pun totul în ordine. Ma bucur ca v-ati intors sanatosi si fara probleme pe drum. Nu-i nimic, era de asteptat, data viitoare o faceti voi si mai lata! Sper sa ne vedem la intrunirea brasovenilor de la Risnov, sau prin Bv.Daca nu veniti voi la intrunire, vin eu mai repede in Bv si tot ne intilnim daca n-aveti nimic impotriva. Abia astept sa povestim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate