cristialex Postat Iunie 27, 2011 Share Postat Iunie 27, 2011 Parca era prin Radauti un atelier unde se pot schimba gume moto si echilibra roti de R1100 GS? daca stiti ceva dati va rog un contact ceva... mersi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 3, 2011 Share Postat Iulie 3, 2011 Parca era prin Radauti un atelier unde se pot schimba gume moto si echilibra roti de R1100 GS? daca stiti ceva dati va rog un contact ceva.... salut! poate ai rezolvat deja problema, dar abia am intrat in tara. de schimbat gumele, cred ca poti rezolva la orice vulcanizare. de echilibrat e mai delicat. ai roti spitate sau din aliaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristialex Postat Iulie 3, 2011 Autor Share Postat Iulie 3, 2011 inca nu am rezolvat, trebuie sa fac sapt viitoare cam 1500 km si le schimb dupa aia. am de gand sa plec la drum lung pe 15 Iulie si vreau sa am gume noi inainte de a pleca. de schimbat nu se pune problema asa de mare, le schimb si eu, cu echilibratul e problema. rotile sunt spitate. tineam minte de cineva din Radauti care zicea mai demult ca pot echilibra roti moto dar ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 (editat) inca nu am rezolvat, trebuie sa fac sapt viitoare cam 1500 km si le schimb dupa aia. am de gand sa plec la drum lung pe 15 Iulie si vreau sa am gume noi inainte de a pleca. de schimbat nu se pune problema asa de mare, le schimb si eu, cu echilibratul e problema. rotile sunt spitate. tineam minte de cineva din Radauti care zicea mai demult ca pot echilibra roti moto dar ... daca-s spitate, e trist sa stii. nu stiu pe nimeni in tara sa echilibreze. era cineva prin bucuresti care ar fi incercat, dar nimic concret. a fost o discutie mai lunga la un moment dat pe topicul poseorilor de bmw referitor la subiectul asta, dar fara o finalitate. cat de descentrate sunt? ai probleme cu ea? sau vrei preventiv? de unde esti? lasa-mi un mesaj cu numaru tau de tel, poate ne vedem la un suc intr-o zi, sa mai vorbim. Editat Iulie 4, 2011 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristialex Postat Iulie 4, 2011 Autor Share Postat Iulie 4, 2011 nu e vorba de centrat din spite, asta stiu ca e aproape imposibil de centrat in RO, eu caut echilibrare cu plumbi.din spite au bataia admisa, nu mai tin minte dar am masurat acum un an si era ca la carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Salut, re-aduc problema asta mai veche in discutie. Imi puteti spune care-i cea mai apropiata zona de Suceava unde se pot echilibra rotile pentru moto ? Trebuie sa-mi schimb cauciucurile si as vrea sa echilibrez rotile cu ocazia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Poţi încerca la mecanicul de la bulletsquadron (Vasile). Iar cu schimbul de cauciucuri rezolvi cu baieţii de la radburd (podul vladichii). Bafta! Edit: La băieţii de la DYMAR ai încercat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Sint la inceput si nu prea cunosc lumea. BSquad si Radburd sint din Radauti, nu? Nici la Dimar n-am incercat - sint cei din Suceava, G-Enescu, linga Rombat? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 Da şi da! Pentru cauciucuri sh poţi încerca la cei de la radburg din Milişăuţi. Preţurile sunt doar de 100 ron buc, iar calitatea lor este acceptabilă. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Iulie 10, 2013 Share Postat Iulie 10, 2013 Păi nici la bulletsquadron nu au vulcanizare, dar au porcaria aia de echilibrat roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Multam pentru raspunsuri! O sa incerc la Bullet Squadron. Imi poate spune cineva cum dau de ei? Un numar de telefon, o adresa, o pagina web de-a lor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ala cu F-ul Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Ai P.M. L-aş fi postat public, dar n-am acordul lui. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piggy Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 Multumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cătălinx Postat Iunie 19, 2020 Share Postat Iunie 19, 2020 Salut! Știe cineva programul la Rădăuți - Sv, pt echilibrat roti moto? Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate