Dox Postat Iunie 30, 2011 Share Postat Iunie 30, 2011 cateva poze din iesirea de duminica trecuta. Sunt incepator si nuprea am fortat dar incep sa ma descurc din ce in ce mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freezevasi Postat Iulie 1, 2011 Share Postat Iulie 1, 2011 Frumoasa zona si destul de interesanta. Cum merge 380-ul ? Cu piesele cum stai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dox Postat Iulie 2, 2011 Autor Share Postat Iulie 2, 2011 mersi. 380-ul merge super bine, chit ca sunt incepator... cu piesele inca nu am avut problema, acuma am cumparat motorul de o luna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmodogagnita Postat Iulie 10, 2011 Share Postat Iulie 10, 2011 Frumoase poze de inceput,urmeaza perfectionarea prin exercitiu.Trebuie sa iesim o data inpreuna sa ne cunoastem.Eu vin des prin Sighisoara la Gimi Rogoz din cetate.Noi organizam ture pe la Transfagarasan.Citeva poze de la noi. Noi organizam un concurs din 19-21 august 2011 la Cirtisoara,inscrietivati si voi .Mai vorbiti si cu alti de pe la voi pate veniti mai multi. detalii pe www Transilvania Challenge.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Iulie 13, 2011 Share Postat Iulie 13, 2011 foarte frumoasa zona.. si motoarele bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate