asdfghjk Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 nu stiu ce legatura inversa exista intre desteptaciunea popoarelor si mancarea lor. nemti m-au ingretosat cu atatea prajeli, englezii cu porridge si muffins, clei nu altceva, nu poti manca. grecii si italienii insa, popoare mai nemuncitoare (pot sa spun asa?) au o mancare pe gustul meu. sa n-o mai lungesc, nu prea am timp, o zi la greci in tassos in we, sa ne indopam cu calamari si tzatziki (cum dracu' se scrie?) plecare ori vineri ori sambata, o zi acolo plina urmatoare intoarcerea. ca de obicei, rurta lunga de autostrada, timp mimim, fiecare poate merge pe unde vrea/cu cat vrea, daca sunt amatori dati de stire eu o tai oricum we care vine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 4, 2011 Share Postat Iulie 4, 2011 nu stiu ce legatura inversa exista intre desteptaciunea popoarelor si mancarea lor. nemti m-au ingretosat cu atatea prajeli, englezii cu porridge si muffins, clei nu altceva, nu poti manca. grecii si italienii insa, popoare mai nemuncitoare (pot sa spun asa?) au o mancare pe gustul meu. sa n-o mai lungesc, nu prea am timp, o zi la greci in tassos in we, sa ne indopam cu calamari si tzatziki (cum dracu' se scrie?) plecare ori vineri ori sambata, o zi acolo plina urmatoare intoarcerea. ca de obicei, rurta lunga de autostrada, timp mimim, fiecare poate merge pe unde vrea/cu cat vrea, daca sunt amatori dati de stire eu o tai oricum we care vine. Am si eu topic pe chestia asta cu we ce vine.Nu prea au fost doritori si nu s-a resuscitat. Prefer sambata dim devreme,asa vreau sa plec. Problema e ca am dobandit doar o dovada de circulatie pe 15 ziel azi, nema permis. Din cate am vazut nu e valabila .Ma rog ,e problema mea asta ,o sa iau o decizie. RAMANE sambata dimineta? De mers fiecare cum poate ,nu e nevoie de babysitting. Stima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 4, 2011 Autor Share Postat Iulie 4, 2011 asa ma gandeam si eu, plecarea pe la 6. sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Iulie 5, 2011 Share Postat Iulie 5, 2011 (editat) As fi mers si eu dar din pacate in weekend sunt invitat la o nunta. E frumos in Thassos... si eu mi-am mai propus sa ma mai dau o tura in august sa stau macar o saptamana. Editat Iulie 5, 2011 de knox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 6, 2011 Share Postat Iulie 6, 2011 Maine imi iau plasticul inapoi .Deci ramane la 6 in Petrom - INCEPUT de Jilava ,sfarsit de Bucuresti ? Cine mai vine ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 7, 2011 Autor Share Postat Iulie 7, 2011 vezi daca il iei. eu s-ar putea sa nu pot pleca we asta, nu e sigur, daca nu reusesc acum ramane pe cel urmator. s-ar putea sa aflu ca pot pleca si sa plec in ultimul moment. eu ma duc si pt o zi, imi place acolo in plus merg relaxat ca nu ma vaneaza astia. viteza nu bag f mare dar nici nu ma tarai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goul Postat Iulie 7, 2011 Share Postat Iulie 7, 2011 L-am luat inapoi ...macar temporar pana in feb Am inteles ideea. Ok , ii dau bataie singur atunci .La 6 alimentez si plec .Nu ma grabesc dar incerc sa merg sustinut. Poate ne vedem totusi pe acolo la un papa. Drum bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate