Sari la conținut

knox

Membru
  • Număr conținut

    465
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de knox

  1. Mea culpa cu GSA, tre sa recunosc ca de ceva vreme de la greata de care vorbeam n-am mai urmarit decat pe vreo 3 topicuri printre care imagini din calatorii, grupul bmwisti si asta de intalniri si nu cred c-a mai ramas vreunu nespoit cu laturi asa ca de ciuda am dat si eu cu rahat in primu care avea buna dispozitie la insulte. Aparent sunt eu mai sensibil si am o problema cu insultele asa ca pentru sanatatea comunitatii imi inchei pledoaria cu o pauza mai lunga c-am inceput deja sa debitez prostii.
  2. Aia ziceam si eu ca nu merita sa mai imi pierd vremea. Pe orice thread intrii ai sa observi ca e manjit cu rahat in mare parte de postaci de serviciu care stau 24/7 online, reply la milisecunda pt insulta dar al dracu daca ar raspunde vreunu daca pui o intrebare pe thread dedicat. Nu mai zic ca a aparut gsa 2013 noroc ca mi-a zis un amic care n-are moto ca pe forum sufleu... probabil eu sunt primu care a aflat.
  3. Asa isi incheie orice roman activitatea. Cand schimbi locu de munca e musai sa pui ccat in cuptoru cu microunde din sala de mese si ii dau drumu. Cred c-o sa iau si eu o pauza ca forumul imi provoaca stari de voma. Banati-ma si pe mine! 2 la pachet. Multumesc!
  4. Si eu v-as pune parintii sa isi ceara iertare in fata mea ca au lipsuri si nu stiu cum functioneaza un magnet, lucru elementar pentru un om ajuns la senectute. Eu intru pe forum sa caut parteneri de plimbare. Nu caut semidocti care au citit la viata lor toata colectia Sandra Braun.
  5. Evident lipsea gigel care scrie cu diacritice. Iti multumim ca existi.
  6. Ce compilator ai folosit de a dat eroare? Ca eu am intels ce-a vrut sa zica. Vic, Mihai merg si eu
  7. Aparent nu sunt depasite toate... am trait sa vad si enduristi suparati pe choperisti ca merg prin zapada, MC-isti suparati pe proprii membrii ca sunt temerari, poarta casca nazzy si striga victorie in rusa. Astept momentul cand lumea va include si bmw-ul ca simbol al holocaustului.
  8. Gata e limpede treaba. Roxinel a intrat in tine in mod intentionat si de-atunci ti-ai jurat always alone. Posibil ca roxinel sa fi scapat si un gs la zarnesti, rog cineva sa confirme. Eu am mers de vreo 5 ani numai cu pasager si in diverse grupuri de necunoscuti iar kamikaze am intalnit ce-i drept, dar in grupurile de reiseri de ture sub 300 de km gen cheia/veliko unde pleaca 5 se intorc 3, insa la peste 500km/zi nu prea vezi asa ceva. Oamenii sunt mai batrani ca mine si merg calm, nu neaparat incet plus ca mai glumim prin statii nu se compara cu mersul de unul singur. Sa zici ca nu mergi in grup de frica ca intra altii in tine e ca si cum ai zice ca nu mergi cu moto de frica sa nu intre altii in tine. Si raman la ideea ca n-ai nevoie de forum sa stii pe unde sa te plimbi cand ai googlemaps/bikemap/booking...
  9. Pe langa asta... si eu am scapat un gs la zarnesti, am 4 cazaturi la activ dintre care ultima cea mai dureroasa cu julituri, tot tacamul, un stoppie de pe bicicleta in herastrau pe la 25 la ora unde mi-au sarit adisasii din picioare. E greu pe 2 roti.
  10. Pai tocmai ca citesc fix ce scrii tu... si nu inteleg de ce sunteti asa de furiosi si pe cine. Cand zici "aveti grija cu cine mergeti" deja ma gandesc ca e unu printer noi si duce in padure si ne dezbraca la curu gol, deja am luat deja un distonocalm.
  11. Si ce anume ai putea invata de pe sectiunea "Intalniri evenimente, excursii" ca nu imi dau seama ce problema mare am.
  12. Ideea unui forum public, dupa parerea mea, este ca lumea necunoscuta sa se bage in seama cu japca. Pentru grupuri private ai la dispozitie facebook.
  13. Castrati-ma, castrati-ma sau mai bine eutanasiati-ma... din pacate nu imi pot lua concediu si nu mai pot merge. Asfalt uscat!
  14. Fiti mai veseli ca o sa ajungem ca motoveteranii poza a fost facuta de la mine de pe motor pe la vreo 60 la ora, vik a pus-o la caterinca voi ati sarit pe skilurile lui cu frustrari mai vechi ca nu v-ati dat cum trebuie cu bmw la zarnesti. E un pic funny
  15. Mai e careva cu kavasaki care nu e suparat pe vik?
  16. La greci n-au plescavitza la 60 de dinari aka 1 euro. Vin si eu daca e vreme. Bafta!
  17. Incearca acum din windows explorer copy-paste la poze... aparent erau prea multe conexiuni si calcu meu nu face fata
  18. http://youtu.be/HuIyHXZM_EE pt poze deschideti cu windows explorer ftp://194.0.253.150 vedeta excursiei
  19. Vin si eu daca va fi insorit si toate stelele aliniate.
  20. Mihai, din pacate eu nu mai pot veni... nu mai am zile de concediu. Asa ca va doresc drum bun!
  21. Azi noapte am visat ca mi-am dat singur foc la casa. Si ce legatura are?
  22. Vad ca s-a intors roata si ti-ai luat si tu o galeata cu laturi in spirit romanesc asa cum iti place. Am vrut sa zic initial ca nici nu vreau sa imi imaginez cat ti-a luat sa iesi din tara cu remorca "fresh" da n-am mai zis ca pe urma ziceai ca am ceva personal cu tine. Au zis-o altii...
  23. Io te cred ca cu GSA-ul nu ai grijile astea... dar crede-ma ca daca faceai aceeasi tura cu K-ul iti puneai problema. Dupa 2 trante de la 120km/h in care n-am avut nimic si motorul praf am constatat ca sunt nemuritor.. si acord mai multa atentie motorului
  24. Mie initial imi era un pic teama de ture mai lungi cu gandul la costurile de transport moto inapoi pe platforma in caz de "doamne fereste" se strica ceva sau faceam accident pe acolo, mai ales in tari ca norvegia unde toate erau la suprapret insa anul asta am gasit la garmisch o asigurare ADAC 85 euro valabila 1 an. In caz de accident, oriunde in europa, iti transporta ei motoru acasa si iti ofera 1 noapte cazare la hotel. Mi-au dat un card... suni la un nr de tel, spui codul si trimit o masina. Nu de alta dar am ceva cazaturi la activ in care mobra n-a mai pornit. Asa ca am prins curaj. Am planuri mari pentru la anul. Recomand la toata lumea care are in plan excursii mai lungi prin europa.
  25. Misto tura... felicitari! Si in mine ai trezit sentimente de admiratie pentru gsa
×
×
  • Creează nouă...