Darkthor Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 (editat) Salutari,am si eu nevoie sa ma ghidati,daca puteti,catre cineva care sa imi repare o carena (bikini de far mai maricel) chiar la suportul de cadru.Am avut de curand o cazatura cu animalul siin urma socului cauciucul si surubul (vezi poza 3) a trecut prin carena de fibra de sticla. A reprezinta in poza cauciucul(cred) care facea sandwich fibra de sticla . surub (in ordine de deasupra in jos: cap surub,cauciuc,fibra sticla,cauciuc,piulita).. carena in rest a suferit doar o zgarietura mai urata.Care puteti sa ma ajutati? mentionez ca am o batranioara care rar merge peste 110 la ora. ....deci,tradus,e vorba de reparatie de fibra de sticla. cineva? Editat Iulie 11, 2011 de Darkthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MANNIX-600 Postat Iulie 31, 2011 Share Postat Iulie 31, 2011 ..daca N'AI rezolvat suna-ma, stiu pe cineva care face ORICE DIN FIBRA ...0721585386. ...fi-su' e biker si el.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat August 15, 2011 Autor Share Postat August 15, 2011 am rezolvat problema solo,cu 2 saibe ceva mai mari eficient,si foarte ieftin topic closed. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate