bn13hor Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 sa nu imi zici ca ai astra g cu motor de 1,7 si te chinui sa schimbi termoflotul pe pozitie? daca da eu iti recomand sa desfaci sigurul surub cu cheie de 27 ce ce fixeaza carcasa filtruli de ulei pe bloc si sa scoti tot ansamblu afara unde lucrezi lejer chiar daca pare mai complicat in realitate economisesti timp si lucrezi lejer fara sa te chinui cand desfaci ce;le 4 surube torx care fixeaza termoflotul pe corpul filtrului de ulei banuioesc ca unul din surubele de jos l-ai bulit (nu mai retin exact care) deoarece pe pozitie nu intra drept torxul pe el si sa vezi distractie cand ai de il montat la loc daca ai vreo nelamurire da pm si te ajut cu orice informatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 sa nu imi zici ca ai astra g cu motor de 1,7 si te chinui sa schimbi termoflotul pe pozitie? daca da eu iti recomand sa desfaci sigurul surub cu cheie de 27 ce ce fixeaza carcasa filtruli de ulei pe bloc si sa scoti tot ansamblu afara unde lucrezi lejer chiar daca pare mai complicat in realitate economisesti timp si lucrezi lejer fara sa te chinui cand desfaci ce;le 4 surube torx care fixeaza termoflotul pe corpul filtrului de ulei banuioesc ca unul din surubele de jos l-ai bulit (nu mai retin exact care) deoarece pe pozitie nu intra drept torxul pe el si sa vezi distractie cand ai de il montat la loc daca ai vreo nelamurire da pm si te ajut cu orice informatie Acuma zici? E surubul de sub filtru de motorina care s-a stricat. Oricum e prima si ultima oara cand mai schimb termoflotul, sau cand imi cumpar opel Da surub din ala oare mai gasesc pe undeva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate