mbb Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Salut ! Am deschis topicul asta ca sa mai aflam unii de la altii de pe unde facem rost de piese. Multi au nevoie de piese, altii au de dat, haideti sa ne intalnim aici. De exemplu, eu as avea nevoie pentru un TA 2001 de: - bord - suport de bord - ghidon - scarita dreapta - parbriz Are cineva de vanzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moșu' Postat Iulie 14, 2011 Share Postat Iulie 14, 2011 Salut ! Am deschis topicul asta ca sa mai aflam unii de la altii de pe unde facem rost de piese. Multi au nevoie de piese, altii au de dat, haideti sa ne intalnim aici. De exemplu, eu as avea nevoie pentru un TA 2001 de: - bord - suport de bord - ghidon - scarita dreapta - parbriz Are cineva de vanzare ? Forumu' are sectiuni dedicate pentru vanzari si cumparari, incearca acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate