acre Postat Iulie 15, 2011 Share Postat Iulie 15, 2011 E deschis in Ploiesti pe Grigore Cantacuzino , nr. 105 Se ofera : parcare in curte ( aprox. 20-25 moto ); preturi bune ; loc pt. cort pt cei in trecere ; muzica buna (cateodata LIVE) si bineinteles sambata seara mancare la ceaun din partea casei Va asteptam ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 18, 2011 Share Postat Iulie 18, 2011 (editat) Unde, mai exact? Da un reper, ca nu stau sa numar ....spre exemplu, pana in intersectia cu Torcatori? etc... Si pe ce sens, cum vi dinspre Centru, pe stanga sau pe dreapta? Editat Iulie 18, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acre Postat Iulie 20, 2011 Autor Share Postat Iulie 20, 2011 Unde, mai exact? Da un reper, ca nu stau sa numar ....spre exemplu, pana in intersectia cu Torcatori? etc... Si pe ce sens, cum vi dinspre Centru, pe stanga sau pe dreapta? vis-a-vis de Motormania, langa Proges.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 20, 2011 Share Postat Iulie 20, 2011 vis-a-vis de Motormania, langa Proges.. Ach, so.....! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 21, 2011 Share Postat Iulie 21, 2011 arata cam sordid. cu exceptia celui de la otopeni nu am vazut un bar cu specific moto cum trebuie. poate or fi, nu le cunosc. problema e de business in sine, bani se scot de unde sunt nu de unde nu sunt asa ca asta este. toti pe care ii cunosc si au incercat afaceri legate de moto au dat in nas, nu merita investitia. oricum succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acre Postat Iulie 26, 2011 Autor Share Postat Iulie 26, 2011 fiecare vrea ce face...nu te ia nimeni cu japca dupa strada si te baga in carciuma, io doar am facut un pic de reclama ; sau nu mi-am ales bine locul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezamagitoru Postat Iulie 26, 2011 Share Postat Iulie 26, 2011 Shtutzu!!!!!! Felicitari tata! Te voi dezonora cu o vizita cand ma intorc acasa. Pacat ca o sa fie intr-o marti.. Doru, tu faci parte din alta clasa... k1600, pranzuri la viena... Gandeste-te ca daca nu ar fi baruri de-astea, tu nu ai putea savura deplin locurile "civilizate", pentru ca tot ceea ce apreciem, apreciem prin comparatie. Insa ai in vedere ca nu locul in sine, ci oamenii cu care te bucuri de (in) el conteaza cel mai mult. Iar asta e un bar de prieteni. Aici se face cate o fasole joia, se baga o chitara vinerea, se sta la povesti pana duminica dimineata, etc. Sper ca Stutzu sa faca si ceva profit, sa tina biznisu pe picioare. Eu unul sunt over and out din Ploiesti, dar ma bucur sa aud ca se creeaza un pol al comunitatii si acolo. Tu unul, nu treci p-aici decat in drum spre Cheia, si probabil la o distanta igienica de oras. Treci totusi o data Te va ajuta sa te bucuri mai mult de locurile tale preferate. Poate cel putin pentru asta Shtutzu va merita aprecierea ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdfghjk Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 nu doresc dispute si sunt de acord, un grup de prieteni se pot intalni oriunde, si pe marginea drumului, si intr-o vagauna si se pot simti bine. problema e ca facandui-se reclama se doreste a fi un loc public. pentru astea exista reguli care trebuie respectate. daca sunt respectate, ok, fiecare cum spune si initiatorul, e liber sa intre sau sa treaca mai departe. eu ii doresc inca odata succes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 27, 2011 Share Postat Iulie 27, 2011 (editat) Eu cred ca Doru e cel mai indicat pe post de ghid gastronomic. Ar trebui sa viziteze toate locurile astea, sa le treaca pragul si sa ne spuna cum a fost. Eu unul prefer chestile mai naturale si nesofisticate, totul e ca admosfera sa fie placuta, mancarea buna si serviciile de calitate. Sper sa ajung si eu pe acolo si sa vad cum e Editat Iulie 27, 2011 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acre Postat Iulie 27, 2011 Autor Share Postat Iulie 27, 2011 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate