dr.mengele Postat Octombrie 24, 2009 Share Postat Octombrie 24, 2009 pai pe zgribuleala asta nici mie nu-mi mai vine sa cobor la ea Banuiesc si eu ceva aer fals, in zona de prindere a carburatorului pe galerie, chiar asa a gandit neamtu etansarea, metal pe metal si doar strans un colier ??? sau lipseste ceva de acolo ? Vreau zgomot de 2T ! Ce se aude la mine e un 4T turat... se aude si o bataie la motor. ai verificat/desfacut motorul? grija cu amestecul ulei/benzina. Mz sunt foarte sensibile. Poti strica motorul foarte usor, chiar cu un carburator dereglat. e bine de stiut ca la motoarele in 2 timpi , benzina raceste cilindrul, iar daca amestecul e sarac, motorul se supraincalzeste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 25, 2009 Autor Share Postat Octombrie 25, 2009 nu, nu l-am desfacut. Amestecul l-am facut ca la carte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate