Petru Moldovan Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 Un cunoscut ce locuieste pe Icoanei mi-a spus ca ieri pe seara mergea cu masina in spatele unui motociclist dispre Piata Gemeni spre Eminescu la benzinarie si de pe straduta aia care vine dinspre Piata Spaniei pe langa centrala Romtelecom Dacia a venit o tuta cu masina care s-a bagat ca si cand motociclistul nu ar fi existat acolo (pentru cei care nu stiu locul mentionez ca e semn de cedeaza trecerea care nu e acoperit de crengi de copaci sau asa ceva si nu era nici o duba acolo la momentul respectiv). Dinamica ar fi fost de asa natura incat motocicleta ar fi fost data de pamant astfel incat probabil motociclistul se ducea cu motocicleta cu tot taras pana aproape de benzinarie, dar cica motociclistul a pus o frana din aia cu skrtz si a lovit in usa masinii dupa care a picat pe dreapta tras de masina. Amicul meu a notat numarul masinii ca se astepta ca asta sa o stearga de acolo, dar cica a oprit pe dreapta si a venit sa negociezew cu motociclistul. Motociclistul avea roata din fata rotunda nu patrata (desi usa masinii era indoita), si a zis ca totul e OK desi schiopata un pic ca-i picase motorul pe piciorul drept. Nu cunosc alte detalii, asta mi-a spus povestea pentru ca stie ca ma dau eu pe doua roti si zicea ca s-a gandit la mine cand l-a vazut pe ala cum cade si cat de inspirat a fost ala sa franeze ca altfel probabil ii canta popa peste 2-3 zile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany92moto Postat Iulie 19, 2011 Share Postat Iulie 19, 2011 bine ca a scapat doar cu atat, putea sa fie mult mai rau... avem multe alte exemple din pacate care s-au incheiat foarte rau. cat despre soferite, nah eu zic tot timpul ca multe nu au ce cauta cu covrigul in mana(desigur nu toate sunt la fel). insanatosire grabnica motociclistului si motocicletei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 19, 2011 Autor Share Postat Iulie 19, 2011 bine ca a scapat doar cu atat, putea sa fie mult mai rau... avem multe alte exemple din pacate care s-au incheiat foarte rau. cat despre soferite, nah eu zic tot timpul ca multe nu au ce cauta cu covrigul in mana(desigur nu toate sunt la fel). insanatosire grabnica motociclistului si motocicletei! Bine, amicul meu spunea ca daca in locul motocilistului era tramvaiul 5 fata aia si-ar fi schimbat mult mai tare filozofia de viata daca mai era in viata, dar astea sunt comentarii colaterale si rautacioase de la unul care probabil nici nu are permnis de categoria A dar are B de pe vremea cand aici tara se numea RSR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate