M!rra Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 5 din Iasi , 2 radauti si Gabi din Humor. f cald ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vAli. Postat Iulie 24, 2011 Share Postat Iulie 24, 2011 urcari super, bun traseu! poate ajungem si noi vreodata pe-acolo...mi-a placut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfredo Postat Iulie 29, 2011 Share Postat Iulie 29, 2011 5 din Iasi , 2 radauti si Gabi din Humor. f cald ... super baieti, tinetiva de sportu acesta cai frumos, locuri, peisaje si trasee ca in Ro nu sunt nicaieri !!!! Salutari Fred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat August 3, 2011 Share Postat August 3, 2011 mai este o filmare, aia cind o pui ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat August 3, 2011 Autor Share Postat August 3, 2011 (editat) mai este o filmare, aia cind o pui ? da.. mai este o alta iesire... am so editez si pe aia cat mai curand... clip de pe camera lu oreste, tot iesirea din 10.07 Editat August 3, 2011 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dagktm Postat August 5, 2011 Share Postat August 5, 2011 pun si eu un film cu una din urcari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat August 5, 2011 Autor Share Postat August 5, 2011 da.. e faina urcarea aia... dar pe ud e alta poveste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat August 15, 2011 Share Postat August 15, 2011 eu ti-am dat subscribe,imi place cum editezi si traseele sunt super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate