marook Postat August 8, 2011 Share Postat August 8, 2011 Vedem si noi ceva poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 (editat) Din pacate ai foarte mare dreptate; de oameni ne e cea mai mare teama. Intr-un anume fel, asta e si motivul pentru care plec mereu singur si campez tot singur. Daca , Doamne fereste, ai nevoie de ajutor, atata timp cat de afli in zona Curtea de Arges - Pitesti (aici locuiesc eu) - Ramnicu Valcea, te rog suna-ma! 0735645619, Morlova Eduard. Si nu ai de ce-mi multumi; nu am facut decat sa scriu cateva cuvinte intr-o pagina de web... Toate cele bune si drumuri numai pe sufletul tau! ah daca aveam nr. tau cand am ramas fara benzina in camp la vreo 8 km de singurul Lukoil aflat intre Curtea de Arges si Pitesti ...... m-i sa oprit fix in camp in fata singurei case din zona ..... era o satra de tigani !!! rezolvarea a fost 2 litri de benzina = 40 lei direct de la tata satrei asta ar fi si stilul meu de plimbare , mai mult singur dar am norocul ca sotia mea este foarte curajoasa si ma mai insoteste ... am vazut marcat pe harta si traseul Oituz , din punctul meu de vedere acel traseu este mult mai frumos decat Cheia Petrom Curtea de Arges - Lukoil Arpasu de jos ..... intre ele eu nu am gasit nici o benzinarie si nu cred ca consuma nimeni un rezervor pe cei 110 km dintre cele 2 Editat August 10, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ONU22 Postat August 10, 2011 Share Postat August 10, 2011 Mi-ati facut pofta cu Transfagarasanu vostru si am dat o tura si eu pe acolo ieri. Erau ceva motociclisti mai ales straini. Intr-adevar cand incepi sa urci de la Vidraru primi 10-11 km sunt foarte prosti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marook Postat August 11, 2011 Share Postat August 11, 2011 ah daca aveam nr. tau cand am ramas fara benzina in camp la vreo 8 km de singurul Lukoil aflat intre Curtea de Arges si Pitesti ...... m-i sa oprit fix in camp in fata singurei case din zona ..... era o satra de tigani !!! Acum ai numarul meu de telefon si, desi ar fi bine sa nu ai niciodata nevoie de el, imi poti cere oricand ajutorul; imi va face mare placere! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate