Sari la conținut

ONU22

Membru
  • Număr conținut

    93
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de ONU22

  1. ONU22

    Yamaha FZS1000

    Felicitari pt topic, este o placere sa il citesti!
  2. Salutare, Aveti idee unde pot gasi 2 buc de silencer pt tobe LeoVince Yamaha R1 2004? Multumesc.
  3. Salutare, Silencer pt tobe LeoVince la un Yamaha R1? Multumesc.
  4. » Post actualizat in 20 Feb 2018 13:17 Ok, merci frumos!
  5. Salutare, ma poate ajuta cineva cu un service unde as putea sa schimb garnitura de chiuloasa la un R1 din 2004 si cam cat ar costa? Pierde antigel si presupun ca asta e. Multumesc! » Post actualizat in 20 Feb 2018 11:03 P.s. in Bucuresti.
  6. Superb, splendid, frumos! Sunt curios cum o sa va reintegrati ACASA!
  7. Mi-ati facut pofta cu Transfagarasanu vostru si am dat o tura si eu pe acolo ieri. Erau ceva motociclisti mai ales straini. Intr-adevar cand incepi sa urci de la Vidraru primi 10-11 km sunt foarte prosti.
  8. Salut, are cineva idee de unde pot cumpara o sa spate pt un GSX-R 600 K5? Nu ma intereseaza in ce stare e. Multumesc anticipat!
  9. Salut, are cineva idee de unde pot cumpara o sa spate pt un GSX-R 600 K5? Nu ma intereseaza in ce stare e. Multumesc anticipat!
  10. Multumesc,sper sa gasesc ce caut.
  11. Salut tuturor hornistilor,sunt de putin timp un posesor de Hornet 2001 si am 2 intrebari. Prima si cea mai importanta ce cantitate de ulei intra in amortizoare,cred ca sunt cele din fabrica. Iar a doua pt aerisirea si schimbarea lichidului de antigel,cum se procedeaza,am inteles ca se slabeste un surub... Multumesc anticipat. Asfalt uscat.
  12. Din pacate,are multa dreptate acest spot... Casca e de baza si nu numai.
  13. Frumos motorul,sa-l stapanesti sanatos si bafta la examen. Nu ii lua in seama pe cei care vorbesc fara habar. Uita-te la drumul tau si totul e ok.
  14. Foarte frumoasa,sa o stapanesti sanatos! Si la cati mai multi Km...
  15. bah, dar in garsoniera ar incapea o motoreta? ca tare ma bate un gand. De intrat intra,dar acum conteaza si cu cine o imparti (garsoniera).
  16. Multumesc pt urari.Acum i-am pus si husa,ca de,sa nu-i fie frigut.Si azi am rezolvat si cu numerele de inmatriculare B-22-XNU Sa vina asfaltul uscat mai repede si sa ne vedem cu bine.
  17. Super tare,sa o stapanesti sanatos, iubit si fericit.
  18. Multumesc mult de tot pt urari,citeam in fiecare zi acest topic si ma gandeam cand am sa postez si eu, sa primesc urari de la voi.Uite ca am primit.VA MULTUMESC!!! --- Mesaj completat în 03 Jan 2008 17:55 ------------- Sa raspund la intrebarile de mai sus. Stau la etajul 2,dar am prins curaj cand am citit pe forum,ca un baiat l-a urcat pana la 8. Toba are, remus. si crashpad-uri vreau sa ii pun,daca are cineva un sfat de unde sa le i-au. Acum mai pun cateva poze, ca de am prins gustul.
  19. Multuesc,pt urari,An nou fericit la totii si sa ne vedem cu bine pe asfalt uscat.
  20. Sa incep cu inceputul yupii!!! Am reusit sa imi cumpar un cbr 600. km,pret,bla bla bla. Am sa va arat niste poze cu el si unde l-am dus. Sunt nespus de fericit si acum astept primavara.
  21. Gata nu mai e nevoie merci,am pus cat am crezut eu ca e bine...
  22. Am o mare intrebare:am cumparat STP water remover are 354ml,mai scrie pe el 14c si 12fl oz.Acum intrebarea mea este cat sa pun intr-un rezervor de 14L?Va rog sa imi spuneti macar la alta marca daca nu la asta cam cat ati pus sa am si eu o idee.
  23. Merci mult ionut73 O sa il sun luni.
  24. Nu stie nimeni nici un service?????
×
×
  • Creează nouă...